in

LOLLOL OMGOMG

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Γαρυφαλλιά Καληφώνη- «Κοίταξέ με, Ciao!»

Ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Καλοκαίρι Yes με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, έδωσε την αφορμή να θυμηθεί ο Τριαντάφυλλος κάποια σχόλια που είχε κάνει το γοητευτικό μοντέλο. Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, είχε την εντύπωση πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν είχε πει τα καλύτερα για τον ίδιο.

«Αυτή η κοπέλα… Νομίζω ότι η Γαρυφαλλιά είχε δηλώσει κάτι για εμένα, κάτι κακό, άσχημο, αλλά δεν πειράζει φιλιά πολλά και τους εύχομαι τα καλύτερα» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα.

«Σιγά τώρα και τι έγινε; Δεν πειράζει. Δεν πειράζει Γαρυφαλλιά εσύ, Τριαντάφυλλος εγώ, τα λέμε. Γαρυφαλλιά κοίταξέ με. Ciao!» συνέχισε με μία κίνηση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Τι θα γινει με αυτο το μαιντανο,καθε μερα σχολιαζει του παντες για να μεινει στην επικαιροτητα,οσο πιο μεγαλος ο τενεκες τοσο μεγαλυτερος ο σαματας λεει μια παροιμια!

  2. Θα ευχαριστηθώ όχι από κακία, ούτε μου έχει κάνει κάτι αυτός ο αμόρφωτος βλαξ, όταν θα τον κυνηγάνε και θα τον πελεκάνε πέντε εξι άτομα….κλείστε του το στόμα του άθλιου!!!

Τροχαίο στην Λεωφόρο Κηφισίας – Αυξημένη κίνηση στο ρεύμα της ανόδου

Με Canadair 48 ετών η πυρόσβεση – Το 1975 παραλήφθηκαν τα πρώτα αεροσκάφη CL-215