in ,

LOLLOL OMGOMG

Ο ΑΝΤ1 “χτυπάει” ονόματα – Σε απόλυτη προτεραιότητα η ζώνη 16.00-18.00 από Σεπτέμβριο

Αποφασισμένοι είναι στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό slot στη ζώνη 16.00-18.00. Μετά το ηχηρό «όχι» του Γιώργου Λιάγκα, έχουν μπει στο «στόχαστρο» και άλλες ιδέες- προτάσεις. 

  • Οι περισσότερες έχουν να κάνουν με ενημερωτική εκπομπή, προσανατολισμένη στα κοινωνικά θέματα πάνω στη θεματολογία δηλαδή του Νίκου Ευαγγελάτου απέναντι. Βέβαια, για τις αποφάσεις αυτές θα παίξει ρόλο και το τι θα συμβεί στον ΣΚΑΙ, καθώς αν τελικά στο Φάληρο αντικαταστήσουν το «Καλό Μεσημεράκι» με ενημέρωση, μην σας κάνει εντύπωση αν αλλάξουν τα σχέδια του ΑΝΤ1.

Και όλα αυτά συζητιούνται την ώρα που υποτίθεται σε λίγες μέρες ξεκινά στη ζώνη αυτή η Σοφία Αλιμπέρτη. Μαθαίνω πως αν η νέα εκπομπή πάει καλά (κλείσει δηλαδή τη σεζόν με νούμερα πάνω από το 12%), τότε εκείνη θα έχει την προτεραιότητα, ενώ πάντα υπάρχει και το σενάριο να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο στη θέση της Ελίνας Παπίλα, αν δεν καταφέρει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια. 

  • Όσο για το πρόσωπο που θέλει διακαώς ο ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη; Ακούει στο όνομα Ζήνα Κουτσελίνη. Το κανάλι τη θέλει πολύ και θα την διεκδικήσει προσπαθώντας να πετύχει την γκράντε μεταγραφή. Το αν εκείνη θα φύγει από το STAR βέβαια, είναι άλλο θέμα…Το συμβόλαιό της πάντως είναι… ετήσιο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Αποκάλυψη – Αυτός είναι ο δικηγόρος που βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο και πέθανε ξαφνικά

Προκαλεί η Μεταξά – «Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτ@νες. Το παίζουν παρθένες αλλά…»