in ,

CuteCute OMGOMG

«Ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, βίασε;»

Έκπληκτοι παρακολουθούν φίλοι και συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη, τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει.

Σήμερα (22/4) η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να παρουσιάσει τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εις βάρος του τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4).

Οι δημοσιογράφοι που αναφέρθηκαν στο θέμα, επεσήμαναν πως εφόσον δεν έχει αρθεί η κοινοβουλευτική ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη, είναι σαν να μην υπάρχει καμία εμπλοκή του στην υπόθεση.

Γι’ αυτό και δεν μπορεί να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από μία γυναίκα για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά. Κάτι που έδειξε να σοκάρει τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία σχολίασε σχετικά: «Συγνώμη, αλλά το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το χωρέσει αυτό».

Όλοι στη συζήτηση συμφώνησαν ότι δεν ακυρώνεται το τεκμήριο της αθωότητας όμως ότι πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα για να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση.

  • Φίλος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας ότι πέρασαν μαζί το Πάσχα. Περιέγραψε δε, και πώς ήταν ο Αλέξης Γεωγρούλης, λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης, η είδηση για την καταγγελία εναντίον του.

Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Καλαγιάς, είπε:  «Μαζί περάσαμε το Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε ωραία μέχρι τις 04:00 το πρωί που ήμασταν μαζί, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου κάτι κατάλαβα ότι γίνεται από Βρυξέλλες, μιλάνε και μου λέει τι έγινε. Λέω, έμαθα μετά τι έγινε. Δεν κλονίστηκα καθόλου. Τίποτα, απλώς είναι άδικο αυτό που γίνεται. Να πιστέψω δηλαδή πως ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, ότι βίασε; Που δεν σήκωσε ούτε σε μυρμήγκι χέρι; Εάν είναι δυνατόν, είναι εξωφρενικά αυτά που γίνονται. Αυτά ας τα λουστούν οι πολίτικοί. Όλοι οι φίλοι είμαστε μπροστά και τον στηρίζουμε. Βάζουμε το χέρι μα στο Ευαγγέλιο. Ένα παιδί άριστο, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τον κατηγορούν τώρα για βιαστή;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Ξεπερνάει το γελοίο να λέει κάποιος ότι ένας άνδρας που έχει μια γοητεία στις γυναίκες δεν θα βιάσει. Πραγματικά η απόλυτη γελοιότητα και ηλιθιότητα.

    • Έχεις καταργήσει το τεμήριο της αθωότητας. Θες να γίνεις και δικηγόρος, τρομάρα σου. Πώς θα γίνεις με τέτοια ασχετοσύνη; Αφού δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι παίζεται. Διάβασε προσεκτικά όλη την συνέντευξη να δεις τι λέει ο άνθρωπος και μην απομονώνεις φράσεις όπως σε βολεύει. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε καλά λόγια για εκείνον, γυναίκες και άντρες, έχουν συνεργαστεί άψογα μαζί του ή είναι καλοί του φίλοι και τον γνωρίζουν καλά. Για τον Φιλιππίδη και για άλλα μπουμπούκια οι περισσότεροι στον χώρο είχαν να πουν τα χειρότερα στον χώρο της υποκριτικής. Βοούσε ο τόπος γι’ αυτούς. Για τον Α. Γ. δεν έχει να πει κανείς τίποτα μεμπτό. Όλοι λένε μόνο τα καλύτερα για εκείνον. Δεν ακούστηκε τίποτα αρνητικό 20 χρόνια που δούλευε συνεχόμενα ως ηθοποιός. Οι κοπέλες που ήταν μαζί του δεν έχουν κάτι αρνητικό να του προσάψουν. Κάπου ας σκεφτούμε λογικά επιτέλους κι ας βάλουμε τέλος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου πριν κατασπαράξουμε αθώους ανθρώπους. Βάλτε την λογική σας να πρυτανεύσει. Και όχι. Εγώ ποτέ δε κατήργησα το τεκμήριο της αθωότητας για κανέναν. Ας φιλτράρουμε τι ακούμε και τι διαβάζουμε γιατί στο τέλος θα ρίχνουμε για σκοπιμότητες, ανθρώπους που δεν φταίνε στην πυρά.

  2. ηταν ο πρωτος που το εφερε ως επιχειρημα για τον Σπυροπουλο , τωρα απο οσο βλεπω ακολουθουν και αλλοι …Αυτα λενε οταν αγραμματοι χωρις παιδεια και καλλιεργεια κυκλοφορουν στην τηλεοραση και εκφραζουν αποψη. Ο Σταροβας μαλιστα εκφραζει και αποψη ως ειδικος για αλλες εκπομπες πχ Αρναουτογλου , ενω σερνεται και γλειφει μπας και παει σε καμια εκπομπη να βγαλει μεροκαματο. Α επισης δεν του αρεσει να ειναι πανελατζης και εξεφρασε την επιθυμια για δικη του εκπομπη. Σταροβα σου χω προταση εσυ και το αλλο σουργελο η Γραμμελη που δεν ξερει που παταει και που βρισκεται, να κανετε μαζι εκπομπη!! Ελα μην το παρεις σοβαρα και ψαχνεστε πλακιτσα ηταν

  3. Φυσικά γελοίο το επιχείρημα αφού υπάρχει βιασμός ακόμα και σε παντρεμένο ζευγάρι.
    Και το έχω βιώσει στο οικογενειακό μου περιβάλλον όταν μετά από ερωτική συνεύρεση η σύζυγος βρέθηκε γρατζουνισμενη όπως και είχε γρατζουνισει και με μαύρο μάτι

    • Τον εαυτό σου στον καθρέφτη βλέπεις? Τότε δεν σου αρέσει ο εαυτός σου.
      Θα μας τρελάνεις βρε? Αυτός δουλεύει στην ζωή του. Εσύ ξύνεσαι και τεμπελιάζεις.

    • Έτσι σκέφονται όλοι οι απαίδευτοι και αμόρφωτοι. Σαν ούγκανοι. Σαν άνθρωποι της ζούγκλας.
      Το 🤢🤮 είναι για εσάς που σκέφτεστε έτσι.

Σοκ στην Κρήτη – Νεκρός ο 24χρονος Γιάννης Χαλκιαδάκης σε σφοδρότατο τροχαίο

Στο «χορό» των Ρίχτερ η Εύβοια – Τρεις σεισμοί μέσα σε λίγα λεπτά