Ντου της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη – Ξήλωσαν παράνομους οίκους ανοχής

1 Min Read

Ντου της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη και… «ξετύλιγμα» κυκλώματος: Δύο γυναίκες πέρασαν χειροπέδες για λειτουργία οίκων ανοχής χωρίς άδεια, παρά τις αποφάσεις σφράγισης που είχαν ήδη εκδοθεί.

 

  • Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων έκαναν στοχευμένους ελέγχους και βρήκαν όχι μόνο τις υπεύθυνες, αλλά και δύο ακόμη γυναίκες που παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες, με τα κέρδη –σύμφωνα με τις Αρχές– να καταλήγουν στις συλληφθείσες.

 

Στο «λαβράκι» της έρευνας περιλαμβάνονται 500 ευρώ μετρητά και χειρόγραφες σημειώσεις με ραντεβού, ημερομηνίες και ταρίφες, που δείχνουν οργανωμένη δράση.

  • Η υπόθεση τώρα ανοίγει σε βάθος, με τις Αρχές να «σκανάρουν» διασυνδέσεις και έκταση του κυκλώματος.

Το ερώτημα είναι ένα: πόσο μεγάλη είναι τελικά η «βιομηχανία» πίσω από την υπόθεση;

Share This Article