in

Νίνα Βλάχου – «Τα μεγάλα σκουλαρίκια και οι χίλιες μπούκλες που βλέπω στην τηλεόραση δεν μ’ αρέσουν»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελπινίκη Τρουλλινού έδωσε η Νίνα Βλάχου. Η δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεόραση, τις εκπομπές, τους καβγάδες, αλλά και για την απώλεια του συζύγου της.

«Σε αυτή την δουλειά υπάρχει ανταγωνισμός. Κάποια στιγμή παίζαμε “ξύλο” για τα θέματα. Ήταν πιο δύσκολα για τις γυναίκες γιατί εμείς έπρεπε να κάνουμε διπλό αγώνα για να διακριθούμε. Θαυμάζω πολύ το ανδρικό φύλο, πιστεύω στην ισότητα αλλά πάντα χέρι – χέρι με τον άνδρα. Την πρώτη φορά που είπα δελτίο έτρεμαν όλα πάνω μου. Ακόμα και τα χείλη μου. Μια φορά είχα πάθει κολικό νεφρού την ώρα του δελτίου κι επειδή δάκρυσα από τον πόνο για μία εβδομάδα δεν είπα το δελτίο», είπε αρχικά η Νίνα Βλάχου.

Αναφορικά με την απώλεια του συζύγου της, η Νίνα Βλάχου δήλωσε: «Με βοήθησε πολύ το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, προκειμένου να μην πέσω σε κατάθλιψη πήγα εκεί».

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης που ξεχωρίζουν, η Νίνα Βλάχου είπε: «Νομίζω σε όλα τα μάτια ξεχωρίζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Σία Κοσιώνη και φυσικά ο Σταμάτης Μαλέλης που είναι backstage, αλλά είναι καταπληκτικός. Όπου πάει ο Σταμάτης Μαλέλης τα κάνει θησαυρό».

Κλείνοντας, η Νίνα Βλάχου είπε: «Το θεωρώ τραγικό να λύνουν τις διαφορές τους στον αέρα. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση μία εκπομπή η οποία αναπαράγει τι λέει η άλλη εκπομπή. Η τηλεόραση είναι ένα οπτικοακουστικό μέσο. Δεν αρκεί η καλή εμφάνιση πρέπει να ξέρεις να μιλάς, να έχεις παιδεία. Οι υπερβολές με τα μεγάλα σκουλαρίκια και τις χίλιες μπούκλες που βλέπω στην τηλεόραση δεν μ’ αρέσουν. Μία είδηση που τότε δεν θα δίναμε σημασία, σήμερα γίνεται θέμα».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την Ρίο Άβε, επενδύει άμεσα 20,5 εκατομμύρια ευρώ

Έλενα Κώνστα – Δείτε την να χορεύει και να γίνεται χαμός…