in

Νίκος Μουρατίδης – Δεν μου αρέσει τίποτα φέτος στην τηλεόραση, έχει γεμίσει φθηνιάρικες εκπομπές

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και τo Fame Story.Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ανέφερε αρχικά: «Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι, όλο κουτσομπολιό. Με αποκορύφωμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του».

  • Στη συνέχεια, μίλησε για το Fame Story. «Είναι το χειρότερο της χρονιάς. Το παλιό Fame Story το αγαπώ. Αυτό είναι όλο λάθος. Έχετε δει τους τραγουδιστές που είναι φέτος; Δεν έχει ωραίο καστ. Το Fame Story 2 είχε το καλύτερο καστ. Για την επιτροπή να μιλήσω; Σιγά την επιτροπή», δήλωσε.

 

Επίσης πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει τίποτα φέτος στην τηλεόραση καταρχήν. Έχει γεμίσει φθηνιάρικες εκπομπές που η μία αντιγράφει την άλλη. Εκτός από τη μυθοπλασία που έχει ωραίες σειρές. Στο Fame Story δεν μου αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν πάει εκεί, δεν έγινε σωστή επιλογή. Μου αρέσει να βλέπω κάτι και όταν τελειώσει να μου έχει “μείνει” κάτι, δηλαδή καμία δεν μου αρέσει».

 

  • Αν ο ίδιος έκανε εκπομπή, αποκαλύπτει τα στοιχεία που θα τον ενδιέφεραν. «Θα έφτιαχνα εκπομπές που είναι κόντρα με τα υπόλοιπα, να έχει ο τηλεθεατής εναλλακτικές λύσεις. Δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό. Δεν με ενδιαφέρει που η τηλεόραση ασχολείται με την τηλεόραση. Η δημόσια τηλεόραση στοιχίζει πάρα πολλά λεφτά», εξηγεί.Για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, είπε: «Πεθαίνω με τη Μαρίνα Σάττι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ακούει τραγούδια της στο repeat. Δεν ξέρω πώς θα πάει η Ελλάδα, θέλω να δω το γενικότερο πλαίσιο. Είναι πιο “κουλτουρέ” η Μαρίνα Σάττι. Είμαι περήφανος που θα την δει η Ευρώπη και δεν με ενδιαφέρει τι θέση θα πάρει. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η ανάθεση των τραγουδιών στη Eurovision. Προτιμώ όπως ήταν παλαιότερα, όπως όταν πήγαν οι Antique».

Τέλος, αποκάλυψε τους αγαπημένους του παρουσιαστές. «Ελένη Μενεγάκη, Ελεωνόρα Μελέτη, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς, και Δανάη Μπάρκα. Η Μακρυπούλια μου αρέσει αλλά δεν την έχω δει ποτέ», είπε κλείνοντας.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κεφαλονιά ΤΩΡΑ – Τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν δυο επιχειρήσεις

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης – «Η κόρη μου άλλαξε όλη τη ζωή»