in

CryCry

Νεκρός ο πρωταγωνιστής του Law & Order, Ρίτσαρντ Μπέλζερ

Μία από τις αγαπημένες μορφές της σειράς Law & Order, ο ηθοποιός Richard Belzer (Ρίτσαρντ Μπέλζερ), άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών.

Σημειώνεται πως η σειρά Law & Order έχει πλήθος διαφορετικών εκδοχών και ο ντετέκτιβ «Μαντς», όπως ονομαζόταν στη σειρά, είχε συμμετάσχει σε 11 από αυτές. Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί επίσης στην πρώτη σειρά Law & Order.

  • Σύμφωνα με το Hollywood Reporter και τον συγγραφέα Μπιλ Σιφτ πέθανε την Κυριακή το πρωί στο σπίτι του στη Γαλλία και τα τελευταία του λόγια ήταν… βρισιές: «Είχε πολλά προβλήματα υγείας και τα τελευταία του λόγια ήταν “Γ… σου μ…α (F…k you, mother f…er)».

Ο Μπέλζερ ήταν τρομερά ταλαντούχος και ως κωμικός ηθοποιός και συγκεκριμένα ως stand up comedian. Μάλιστα, σε μια από τις κωμικές εκπομπές του τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε να μηνύσει τον παλαιστή του κατς, Χαλκ Χόγκαν.

Ο Χόγκαν εμφανίστηκε στην εκπομπή του για συνέντευξη, όταν ο Μπέλζερ του ζήτησε να του δείξει μια από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του. Τότε ο Χόγκαν τον άρπαξε από το λαιμό και όταν πλέον τον άφησε, ο Μπέλζερ χτύπησε το κεφάλι του στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Ο Μπέλζερ έκανε μήνυση στον Χόγκαν και οι δύο άνδρες προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Η προσωπική τραγωδία

Σε συνέντευξή του ο Μπέλζερ είχε αποκαλύψει πως η μητέρα του κακοποιούσε τον ίδιο και τον αδερφό. Η ίδια πέθανε από καρκίνο σε μικρή ηλικία, ενώ λίγα χρόνια μετά ο πατέρας του αυτοκτόνησε.

Χρόνια αργότερα αυτοκτόνησε και ο αδερφός του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου σήμερα ο Αναγνωστόπουλος

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη – Άνδρας έπαθε ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού