in ,

LOLLOL CryCry

Μόνο εδώ – Οι δύο αλήθειες που δεν είπε ο Χανταμπάκης και οι δύο λόγοι που πήγε στο «Survivor».

Χαμηλά κράτησε τη μπάλα και τους τόνους ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εμφάνιση του στο «Καλό μεσημεράκι» του Μουτσινά. Βέβαια άκρως διπλωματικός απέφυγε να πει την αλήθεια… Δύο ήταν οι βασικοί λόγοι που πήγε στο «All Star Survivor».

  • Ο πρώτος ήταν ξεκάθαρα το οικονομικό: Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα έφυγε με μια μικρή περιουσία καθώς γύρισε πλουσιότερος από τον Άγιο Δομίνικο κατά 85.000 ευρώ.
  • Ο δεύτερος ήταν για να τον θυμηθεί ο κόσμος αλλά και τα κανάλια.

Είχε πολλά χρόνια να δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση για συμμετοχή σε εκπομπή. Όχι φυσικά ότι αυτό θα συμβεί τώρα. Πέρασαν οριστικά οι εποχές που οι παίκτες του «Survivor» γίνονταν εν μια νυκτί πανελίστες.

 

Με τους περισσότερους – και δεν αναφέρομαι στον Χανταμπάκη – να μην μπορούν να αρθρώσουν σωστά ούτε μια ολόκληρη πρόταση. Μόνο η Σκορδά επιμένει σ’ αυτή την παλιακή συνταγή που δεν «πουλάει» όμως πια…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Άσε τον Χανταμπάκη και γράψε μας για το κουτορνίθι την Σκορδά…Δηλ πώς αυτό το χαζοκούδουνο που δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση θεωρείται παρουσιάστρια πρώτης γραμμής? Έχει και αυτό το αχλαδοειδές βλέμμα… Την έχω τέρμα αντιπαθήσει από τότε που δεν σταυρώνει μια καλή κουβέντα για τον πρώην σύζυγο της… εκείνος πάντα την επαινεί, την ανέδειξε και εκείνη ούτε να τον κοιτάξει

Παρασκήνιο – Το πρόβλημα με την βραδινή ζώνη του Mega και η λύση

Δίκη Καμπανού – «Μαχαίρωσα δύο φορές τον φίλο του Άλκη»