in

Μόνο ΕΔΩ – Η διαρροή της Σκορδά για τον Αρναούτογλου και η τακτική που ακολουθεί στα δύσκολα…

Από χθες κυκλοφορεί η πληροφορία πως τη νέα σεζόν θα συνεργαστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Φαίη Σκορδά για να παρουσιάσουν από κοινού πρωινή εκπομπή. 

  • Πάμε να πούμε κάποιες αλήθειες που θα διαβάσετε μόνο εδώ: Η συγκεκριμένη διαρροή γίνεται από την πλευρά της παρουσιάστριας… και ας το παίζει αθώα… με σκοπό να το βάλει στο μυαλό των καναλιών ώστε να προχωρήσουν σε ανάλογη πρόταση. Η ίδια γνωρίζει πως ο Γρηγόρης δεν θα ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς γνωρίζει πως για ένα πρωινό χρειάζεται και ένα γυναικείο στοιχείο τόσο για να φέρει έσοδα από τα εμπορικά που χρειάζεται η ζώνη, όσο και για την παρουσίαση των γυναικείων θεμάτων.

Η τακτική της Φαίης να ενωθεί με κάποιο πρόσωπο πρώτης γραμμής δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που βλέπει πως τα μονοψήφια δεν ξεκολλάνε από πάνω της, σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Θυμάστε τα 9αρια της το 2020 που την έκανε να αναγκαστεί να καλέσει ξανά τον Γιώργο Λιάγκα και έτσι έκαναν μαζί το πρωινό;

  • Η ιστορία στο μυαλό της θέλει να επαναληφθεί, όχι φυσικά με το ίδιο πρόσωπο αλλά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βλέπετε, τα μονοψήφια που σημειώνει φέτος την οδηγούν εκτός ΣΚΑΙ και με μικρή αξία στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Αισθάνεται πως μία τέτοια συνύπαρξη θα ανοίξει την όρεξη σε πολλούς μνηστήρες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Νασούλη, τουλάχιστον η Σκορδά κάνει 9%, που για τα δεδομένα του ΣΚΑΙ δεν είναι άσχημα. Εσύ το 9 δεν το βλέπεις ούτε με κιάλια..Πάρε τα 3 σου και αποχαιρέτα μας επιτέλους. Κανείς δεν σε βλέπει.

Έρευνα – «Το Instagram συνδέεται με κατάθλιψη και αϋπνία στα παιδιά»

28η Οκτωβρίου – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια