in ,

LOLLOL CryCry

Μέχρι τα Χριστούγεννα Σεργουλόπουλος – Μελιτά στην ΕΡΤ. Απίθανη η παραμονή τους

Μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου θα έχει η ΕΡΤ1 «Πρωίαν σε είδος την μεσημβρίαν». Η ΕΡΤ ενέκρινε τη συνέχεια της παραγωγής μέχρι τα Χριστούγεννα καθώς ίσως και να έχει αλλάξει μέχρι τότε η διοίκηση καθώς μεσολαβούν εκλογές.

  • Ακόμη όμως και να μην αλλάξει απ’ ότι μαθαίνω το δίδυμο αυτό δύσκολα θα παραμείνει ως έχει. Κάνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και με τις συνεντεύξεις και τις ενότητες που έχει αποδυναμώνει το «Στούντιο 4» που ακολουθεί αργότερα.
  • Και στους ανθρώπους της ΕΡΤ αρέσει απ’ ότι μαθαίνω πολύ περισσότερο η εκπομπή της Ζαμπέτογλου και του Αναγνωστόπουλου.

Δεν πρόκειται να μετακομίσει καθώς μάλλον η ζώνη που είναι τώρα ο Φώτης με την Τζένη θα επιστρέψει στην ενημέρωση. Οι δυο τους σόλο πλέον θα αξιοποιηθούν σε άλλες ζώνες και άλλες εκπομπές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Λογικο δεν μας αρεσει πια ο Σεργουλοπουλος , επιλεγμενα με εμμονη θεματα ,καμια αντικειμενικοτητα , προβαλλει προσωπικες του θεσεις και αποψεις συνεχεια για συγκεκριμενα ζητηματα που τον αφορουν , σνομπισμος και κακη συμπεριφορα σε συναδελφους του …Κριμα αλλη εικονα ειχαμε για τον Σεργουλοπουλο, ας παει στο καλο και ας ασχοληθει με τα μαγαζια του. Τωρα για την Ζαμπετογλου τι να πει κανεις , τιμη μας που την εχουμε στην ΕΡΤ

  2. Επικριτικός και ξινός. Τον θυμάμαι από την εκπομπή με την Μαρία που έλεγε ύπουλες κακίες και κορόιδευε
    τους πάντες. Δεν είχε μια καλή κουβέντα να πει. Για όλους κάτι αρνητικό έβρισκε. Θέλει να επιβάλλει σώνει
    και καλά τις δικές του απόψεις.

  3. Την εχει ψωνισει ασχημα ,το ιδιο και η πρωην συμπαρουσιαστρια του Μπακοδημου. Καλα αυτη εκτος απο υπεροψια την διακρινει και μια αβασταχτη σαχλαμαρα και ελαφροτητα

  4. Καιρος να καθαρισει η τηλεοραση , να μπουν ανθρωποι με επιπεδο καλλιεργεια και μορφωση και αυτο απο τους υπεθυνους προγραμματος εως παρουσιαστες και πανελιστες . Δεν γινεται επι τριαντα χρονια να ειναι τα ιδια προσωπα με τεραστιες αποτυχιες πια και να τους προτεινου για εκπομπες παλι και παλι .Γιατι κανενας δεν μιλαει για την Νικολουλη και ας ειναι τοσα πολλα χρονια στην τηλεοραση , διοτι κανει υψηλα νουμερα και εχει τηλεθαση. Για να εχουν λοιπον θεση ολοι αυτοι οι παρωχημενοι παρουσιαστες στην τηλεοραση θα πρεπει να ενδιαφερουν και το κοινο ως τηλεοπτικο προιον αλλα και ως παρουσιαση . Οσο για την καραμελα οτι ειναι πολλες ομοειδεις εκπομπες , αυτο ειναι αλλη μια δικαιολογια για να μην δουλευουν και να τεμπελιαζουν οι αρχισυντακτες ,οι παρουσιαστες και ολων οσοι συμμετεχουν σε εκπομπες, οπου ξεκιναν με τεσσερα θεματα που εχουν χιλιοπαιχτει και εχουν χιλιοειπωθει .

  5. Να κατσω δηλαδη να δω την εκπομπη για ποιο λογο , για την θεματολογια που εχει χιλιοπαιχτει, για τις ανοητες και αδιαφορες αποψεις και το γλειψιμο των πανελατζηδων στους παρουσιαστες η στα φιλαρακια τους , για το οτι υποτιμουν την νοημοσυνη των τηλεθεατων , το οτι βγαζουν τοξικοτητα και κακια πχ Γρηγοροπουλος πρωην αρχισυντακτης της κακιας ωρας , ενω ο κοσμος θελει απλα να χαλαρωσει χωρις να ακουει κακιες και να βλεπει μια ξινισμενη μουρη στην οθονη του;Να δω παρουσιαστες ανενημερωτους ,που δεν μπαινουν καν στον κοπο να κοιταξουν την θεματολογια και να ενημερωθουν οπως ο πχ ο Μουτσινας;Ειναι δυνατον να φιλοξενεις το σαρβαιβορ και να μην εχεις ιδεα τι γινεται και να το λες κιολας με περηφανεια; Στο κατω κατω πληρωνεσαι αδρα για να εισαι καλος σε αυτο που κανεις , σε ποιο ουρανιο και τοξο βρισκεστε ολοι εσεις;

Βιασμός στον Κολωνό – «Τέσσερις φορές προσπάθησαν να αρπάξουν το κορίτσι», καταγγέλει η οικογένειά της

“Survivor All Star” Spoiler – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα