in

Master chef – Πότε τελειώνουν οι οντισιόν;

Το MasterChef 8 επέστρεψε και ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής τα νούμερα τηλεθέασης εκτοξεύθηκαν με το Survivor να μένει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη.

Ως είθισται στην αρχή παρακολουθούμε τις οντισιόν που για πρώτη φορά έχουν αλλάξει και μονομαχούν ταυτόχρονα δύο παίκτες για να διεκδικήσουν την άσπρη ποδιά.

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος με τους κριτές για άλλη μια φορά να κρίνουν με αντικειμενικότητα τα καλύτερα πιάτα αλλά να δίνουν και ρέστα με τις αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στο Καλύτερα δε γίνεται, το ριάλιτι μαγειρικής δεν θα προβάλλεται πλέον δύο μέρες την εβδομάδα αλλά καθημερινά.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21/1 θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο οντισιόν, την Τρίτη 22/1 το bootcamp και τη Δευτέρα 29/1 θα δούμε τους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι.

Έκτοτε το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται καθημερινά στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Τι είναι οι μπριγάδες;
Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο ρεπορτάζ του, οι μπριγάδες είναι οι ομάδες των σεφ που χωρίς αυτές δεν μπορούν να είναι καλά οργανωμένοι και έτοιμοι σε μια κουζίνα.

Οι 24 παίκτες θα χωριστούν ανάμεσα σε δύο μπριγάδες, δηλαδή δύο ομάδες, και θα παλεύουν και για την νίκη της ομάδας τους αλλά και την δική τους παραμονή.

Και αυτό μας θυμίζει τα λεγόμενα των κριτών ότι η λέξη κλειδί του φετινού ριάλιτι μαγειρικής είναι η λέξη «μονομαχία».

Οι απρόβλεπτες δοκιμασίες
Mystery Box, τεστ δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards θα μοιράσουν φέτος συνολικά ακόμα 30.000€ στους νικητές.

Συνολικά, λοιπόν, η παραγωγή του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής θα δώσει φέτος 160.000€ μόνο σε έπαθλα.

Ακόμα θα δούμε απρόβλεπτες δοκιμάσεις που αναδεικνύουν το επίπεδο μαγειρικής εξέλιξης, πολλές εξωτερικές δοκιμασίες, ενώ καλεσμένοι θα είναι οι σπουδαιότεροι Έλληνες και ξένοι chefs ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες για διακρίσεις στον τομέα τους.

160.000€ μόνο σε έπαθλα
Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, τα έπαθλα είναι θα είναι πιο σπουδαία από ποτέ. Ο μεγάλος νικητής εκτός από το εμβληματικό τρόπαιο και τον τίτλο του επόμενου MasterChef θα λάβει το ποσό των 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για μια επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά όμως θα υπάρξει έπαθλο και για τον δεύτερο φιναλίστ του τελικού που θα εισπράξει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000€.

Ειδικά και πολύ ξεχωριστά έπαθλα θα δίνονται ακόμα κατά τη διάρκεια του MasterChef.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρήστος Θηβαίος – «Κουβαλώ τύψεις γιατί οι μεγάλοι μου γιοι «έχασαν» τον μπαμπά τους»

Έλενα Παπαρίζου – Το πονηρό ύφος, το μπούστο και το στήσιμο στα σκαλιά…