in

Μαρία Ιακώβου για Ελένη Χατζίδου – «Της πάει περισσότερο η παρουσίαση από τον χώρο του τραγουδιού»

Πίσω στο χρόνο και την εποχή που «σπούδαζε» στο Fame Story γύρισε η Μαρία Ιακώβου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην δική της διαχείριση μετά τη μουσική ακαδημία όσο και την συνύπαρξη με την Ελένη Χατζίδου.

Ειδικότερα, η Μαρία Ιακώβου εξομολογήθηκε πως «δεν το μετάνιωσα ποτέ που συμμετείχα στο Fame Story, καθόλου. Αν και ήταν δύσκολο για μένα, γιατί είμαι πολύ μοναχικό παιδί και η ξαφνική συγκατοίκηση με ένα τσούρμο ανθρώπους δεν ήταν εύκολη υπόθεση, δεν το μετανιώνω καθόλου. Απλά δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να το ξανακάνω. Είναι μία ιδιαίτερη συνθήκη, έτσι; Φαντάσου ότι έψαχνα κάμερες πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου μου για μήνες μετά».

«Παλιά, έστω το μισό ποσοστό των υποψήφιων παικτών, ήταν ήδη προχωρημένοι τραγουδιστές. Τώρα αυτό που διαπιστώνω είναι ότι είναι άνθρωποι που ακόμα θέλουν αρκετή δουλειά και ενδεχομένως να έχουν επιλεγεί για να φανεί και πάρα πολύ μεγάλη η εξέλιξη. Δεν ξέρω».

«Τότε ήμασταν μαζί με την Ελένη Χατζίδου, την οποία την δυσκόλεψαν πάρα πολύ την γυναίκα. Έμεινε μόνο στο πρώτο live και μπήκε ξανά την τελευταία εβδομάδα πριν από τον τελικό. Δεν συμμετείχε ουσιαστικά σαν παίκτρια. Είναι ίδια όσα χρόνια την ξέρω, με το ίδιο μπρίο και ίσως συμμάζεψε λίγο μια ροκιά που είχε τότε στην πίστα».

«Η παρουσίαση της πάει πολύ περισσότερο από τον χώρο του τραγουδιού και, επειδή έχει και τον άντρα της, βγάζουν κάτι πολύ ωραίο και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Νομίζω πως η Ελένη ήταν προορισμένη να γίνει απλά ένα δημόσιο πρόσωπο, δημόσιας αποδοχής. Τώρα ποια θέση θα της δώσει την αγάπη του κοινού νομίζω πως λίγο παίζει ρόλο στη ζωή της» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Ιακώβου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αστυπάλαια – Φωτιά στη Παναγιά τη Πορταΐτισσα – Ζημιές στον Ναό

Οριστικό: Επιστρέφει η εκπομπή “Στην Υγειά μας” με νέο τίτλο και παρουσιαστή – Πρώτη καλεσμένη η Γλυκερία