in

OMGOMG

Κύριλλος Χρυσαφίδης – Αυτός είναι ο νεκρός στο τροχαίο χθες στην Ανδραβίδα

Ο 29χρονος Κύριλλος Χρυσαφίδης από τη Γλυφάδα Αττικής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

  •  Νέα τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο χθες το μεσημέρι, με έναν μοτοσικλετιστή να τραυματίζεται θανάσιμα, μετά από σύγκρουση με ΙΧΕ, στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Πρόκειται για τον 29χρονο Κύριλλο Χρυσαφίδη, από τη Γλυφάδα Αττικής, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ σε παιδικό σταθμό της Ηλείας.

  • Ο νεαρός οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και συγκρούστηκε βίαια με όχημα.

Aποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο άνδρας να εκτιναχθεί στην άσφαλτο, ενώ η μοτοσικλέτα του έπεσε σε αρδευτικό κανελέτο πλησίον του δρόμου.

  • Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον 29χρονο στη ζωή, όμως μέσα σε λίγα λεπτά ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Όσο αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άτυχος νεαρός επιχείρησε να προσπεράσει από τα δεξιά το αυτοκίνητο που προπορευόταν, το οποίο την εκείνη στιγμή ετοιμαζόταν να στρίψει προς την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να σημειωθεί η μοιραία σύγκρουση.

  • Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο βασικός μάρτυρας, ο οποίος έφυγε από το σημείο, αναζητούνταν από τις αρχές για να δώσει κατάθεση σχετικά με το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το iPhone θα προειδοποιεί από μόνο του αν έχετε λάβει ροζ φωτογραφία

Στη Μύκονο στενάζουν οι μαϊντανοί – Η Παναγιώταρου είδε την νύν του πρώην της και αποχώρησε