in

CryCry CuteCute OMGOMG AngryAngry WTFWTF LoveLove

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Χαροπαλεύει ο Βασίλης Καρρας. Τι ζήτησε στην κηδεία του σε περίπτωση που «φύγει»

Ο σπουδαίος τραγουδιστής με τις διαχρονικές επιτυχίες αντιμετωπίζει με παλικαρίσια ψυχή το πρόβλημά του, χωρίς να χάνει το θάρρος του, ούτε την αξιοπρέπειά του.

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο δίνοντας τις μάχες του.

 

Κάποιες φορές κερδίζει, άλλες δυσκολεύεται. Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν σταματά να παλεύει, γεγονός που έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους δικούς του ανθρώπους που στέκονται «βράχοι» στο πλευρό του, όπως ο αδελφός του Δαμιανός Κεσογλίδης, ο οποίος μίλησε χθες για τον Βασίλη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

«Ολα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει. Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Στον αδελφό μου, δίπλα. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του» περιέγραψε αρχικά.

 

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Έχει μεγάλη πίστη στον Θεό, πιστεύει πάρα πολύ» συνέχισε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, συμπληρώνοντας στο τέλος των δηλώσεών του:

«Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι, είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει όποιους να ‘ναι, γιατί οι άσχετοι καμιά φορά κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί, έκανε πρόβες. Ηταν στο στούντιο περίπου 2,5 ώρες. Μου λέει “άντε, να επανέλθουμε σιγά σιγά”».

 

  • Το συνταρακτικό, πάντως, είναι ότι οι πληροφορίες που έφτασαν χθες στα γραφεία της «Espresso» από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους οικείους του ακόμη και για την περίπτωση που η περιπέτειά του δεν έχει αίσιο τέλος.

 

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης έχει ζητήσει η τελευταία κατοικία του να είναι η φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, δηλαδή το μέρος όπου γεννήθηκε, στο οποίο έχει επιστρέψει κιόλας σε μόνιμη βάση εδώ και αρκετά χρόνια, αναλαμβάνοντας (και) χρέη αγρότη.

 

 

  • Ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος πάνω σε συζητήσεις που έχει κάνει με τα πιο δικά του πρόσωπα έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του -όταν έρθει εκείνη η ώρα- να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και αντί για δάκρυα να ακούγονται μπουζούκια και τραγούδια!

 

 

Όπως είχε γίνει γνωστό τους τελευταίους μήνες του 2022, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Επειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

 

  • Κάποια στιγμή, μάλιστα, πραγματοποίησε και κοσμικές εμφανίσεις σε στέκι του στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε γίνει γνωστό μέσω της «Espresso» και είχε αναπαραχθεί από πολλά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο τραγουδιστής φαινόταν εντελώς διαφορετικός αφού είχε χάσει πολύ βάρος.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2022 ο Βασίλης Καρράς είχε αντιμετωπίσει πάλι θέμα υγείας, καθώς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ευγενία Σαμαρά – “Σκαλώνει” τους πάντες με το μαγιό που επέλεξε. Μιλάμε για κορμάρα!

Έκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο και το Ποδηλατοδρόμιο λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα