in

Κώστας Τουρνάς – «Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι κάπως fast food»

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Κώστας Τουρνάς στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με αφορμή την μουσική συνεργασία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα αυτό το διάστημα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πραγματικότητα την οποία και χαρακτήρισε εν μέρει… fast food!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τουρνάς εξομολογήθηκε πως «νομίζω ότι είναι κάπως fast food τα πράγματα στην τηλεόραση. Εξαιρώ, ας πούμε, ότι έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες στον τομέα των σειρών και υπήρξε και ένας ανταγωνισμός εκεί που είναι κάτι το οποίο πάντα βοηθάει τα πράγματα».

«Το πολιτικό σκέλος, το πολιτιστικό σκέλος, εάν εξαιρέσεις τα σίριαλ, οι ψυχαγωγικές εκπομπές και όλα αυτά μού μοιάζουν σαν να γίνονται στο πόδι. Νομίζω επίσης ότι συμμετέχουν και πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τα εχέγγυα και τα προσόντα για να συμμετέχουν σε αυτά».

«Αυτά όμως τώρα τα λέω πολύ γενικά χωρίς να έχω να πω κάτι συγκεκριμένο» υπογράμμισε εν συνεχεία, με ευγένεια, ο Κώστας Τουρνάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παρασκήνιο στο MEGA – Δεν βγαίνει τον Σεπτέμβριο ο “Άγιος Παίσιος”. Τι συνέβη;

Κυψέλη ΤΩΡΑ – Φωτιά στη στοά Μπροντγουαίη. Κάηκε ολοσχερώς αποθήκη