in

LOLLOL

Κωνσταντάρας για Survivor – «Βρήκαν συσκευή ευχαρίστησης». Άφωνοι όλοι στο πάνελ

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για το Survivor που συμμετείχε προχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Ελένη Τσολάκη, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Open Weekend για τον έκτακτο έλεγχο που έκαναν αρκετές φορές οι άνθρωποι της παραγωγής στα πράγματα των παικτών αλλά και το ξεχωριστό… εύρημα που προέκυψε.

«Επειδή ήμασταν πάντα alert και εκτεθειμένοι σε έλεγχο, είδα 3-4 φορές έκτακτο έλεγχο. Και βρήκαν 2-3 φορές πραγματάκια. Βρήκαν μία συσκευή που θέλει φόρτιση και δεν είναι κινητό. Χρησιμοποιείται για τη γενικότερη ευχαρίστηση και φορτίζεται» αποκάλυψε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με το πάνελ να μένει έκπληκτο και να κάνει εικασίες.

«Δεν κάνει ήχο, δεν είναι σεξουαλική η ευχαρίστηση. Τέλος πάντων, είναι καπνικό προϊόν» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Σιγά την ευχαρίστηση βρε συ Λάμπρο» του απάντησε χαριτολογώντας η Ελένη Τσολάκη.

«Σιγά την ευχαρίστηση; Τι ήθελες δηλαδή να είναι; Σεξουαλικό βοήθημα; Προσπάθησα να το περιγράψω ευγενικά» ανταπάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. η κατινια και η τρασιλα στο μεγαλειο της. πρωτα για τα ζωα που παρακολουθουν αυτο το τσιρκο του τουρκο και δευτερον για την τσολακη και τις εκπομπες που σχολιαζουν αισχη για νουμερα τηλεθεασης. καποτε χωρις τετοια σχολια κραζανε λαμπιρη και τατιανα τωρα φτασαμε να λεει ο πανελιστας για ικανοποιησεις και φορτιστες. ελεος κατινια

  2. επισης αν ημουν τσολακη ο ορος που θα εθετε για να μεινω οπεν θα ηταν η ολικη αλλαγη πανελ. ειδικα κωνστανταρας και μηλιογλου επρεπε να εχουν φυγει χθες. ειναι αδιαφοροι, ανευροι χωρις κανενα ρεπορταζ τους στην εκπομπη. απλα καθονται και παιρνουν τσαμπα μισθο. και η ξανθια δεν ειναι κ τοπ. να απαιτησει σοβαρο καλο δημοσιογραφικο πανελ οχι με τηλεγλαστρες σαν αυτους που εχει τωρα. το ιδιο ισχυει και για μαγγιρα. χωρις καλα πανελ δεν θα πανε πανω απο 5-7%

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Βρήκε νεκρό τον άστεγο που φιλοξενούσε στο μαγαζί του

Κική Κούσογλου – Αποφυλακίστηκε ο φονιάς της – “Τρέμω…” λέει η μητέρα της