in

LoveLove CuteCute OMGOMG

Κι όμως είναι μητέρα Έλληνα πρωταγωνιστή

Η όμορφη κυρία δεν είναι κάποια διάσημη ηθοποιός ή τραγουδίστρια ωστόσο θα μπορούσε να κάνει εύκολα καριέρα στον χώρο της μόδας καθώς είναι μία κούκλα.

Πρόκειται για τη μητέρα του Μάνου Παπαγιάννη που τον απέκτησε σε νεαρή ηλικία και πλέον είναι και γιαγιά. Ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες από το αρχείο μας και την εντοπίσαμε στο γάμο του ηθοποιού αλλά και πιο πρόσφατα το 2018 στη βάπτιση του εγγονού της Νικήτα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

13 Comments

  1. Είναι πολύ όμορφη κυρία, πάντως σαν μητέρα απέτυχε. Δεν την λες και σπουδαία.
    Δεν ξέρω αν οι αυστηρές αρχές είναι απαραίτητα και καλές ή αποτελεσματικές τέλος πάντων.
    Πάντως, σίγουρα δεν του έδωσε καθόλου γερές βάσεις.

  2. Μη συγκρίνεις με τη δική σου οικογένεια που σου έδωσαν αρχές και σε έμαθαν να μη βρίζεις και να μη προσβάλεις, να έχεις ανοιχτό μυαλό και να σέβεσαι τη διαφορετική άποψη..

    • Δεν μίλησα στα σχόλια για την οικογένειά σου, ηλίθιο κατασκεύασμα. Μιλάω για την οικογένεια του Παπαγιάννη, χαζοβιόλη. Την οκογένειά μου λοιπόν δεν θα την πιάνεις στο στόμα σου γιατί θα σου κόψω τα μικρά σου αρχίδια και θα σου τα δώσω να τα φας. Όλα αυτά που λες, εσύ ΔΕΝ τα διαθέτεις. Δεν σέβεσαι τίποτα. Ούτε διαφορετική άποψη, έχεις το πιο ηλίθιο στενό μυαλό, βρίζεις και κράζεος τους πάντες, δεν σέβεσαι ούτε ζωντανούς, ούτε νεκρούς. Δεν έχω δει πιο άξεστο κακιασμένο πλάσμα. Εσύ χαίρεσαι να πεθαίνει ο κόσμος. Βούλωσέ το λοιπόν. Εσύ τα ξεκίνησες όλα εδώ και πολύ καιρό. Σου μιλάω όπως πρέπει να μιλάνε στους ΜΑΛΑΚΕΣ! Ογκόλιθος και Διαμάντια είναι η δική μου οικογένεια. Έχουν να το λένε όλοι. Οικογένειες δεν θα πιάνεις στο στόμα σου. Απαίδευτο πλάσμα.

Η κόρη της Μπάρμπα αποκαλύπτει – «Στην μητέρα μου ταιριάζει η πολιτική»

Αυτός είναι ο 27χρονος που έγινε ήρωας – Έσωσε 24 ανθρώπους από τη χιονοθύελλα