in

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουλιαμ με τα παιδιά τους σε χριστουγεννιάτικη συναυλία – Οικογενειακή εμφάνιση

Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η τρία ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία «Together at Christmas» που διοργανώνει η Κέιτ Μίντλετον κάθε χρόνο στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε την παράδοση το 2021.

  • Η διακόσμηση του Αβαείου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή για την εορταστική βραδιά, με χριστουγεννιάτικα δέντρα, στεφάνια και άλλα στολίδια να δημιουργούν μια υπέροχη, festive ατμόσφαιρα. Να θυμίσουμε ότι εκεί πραγματοποιήθηκε και ο γάμος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ τον Απρίλιο του 2011.

Η πριγκίπισσα Κέιτ έφτασε στην εκδήλωση εντυπωσιάζοντας με το σύνολό της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ επέλεξε για την περίσταση ένα total white, παραδίδοντας μαθήματα στιλ και χαρίζοντας έμπνευση στις fashionistas που θέλουν να φορέσουν λευκό τον χειμώνα. Η ίδια δεν παρέλειψε να χαιρετίσει τους παρόντες κληρικούς και τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπως τον Adam Lambert, την Beverley Knight και τον Jacob Collier.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 08: Prince William, Prince of Wales, Prince Louis of Wales, Princess Charlotte of Wales, Prince George of Wales and Catherine, Princess of Wales attend The “Together At Christmas” Carol Service at Westminster Abbey on December 08, 2023 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage)
  • Παρόντες στην εκδήλωση φυσικά ήταν και ο σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Γουίλιαμ, και τα τρία παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, οι γονείς, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, αλλά και η αδελφή της, Πίπα. Ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi και τον θετό γιο της, Wolfie, η πριγκίπισσα Ευγενία, ο Πίτερ Φίλιπς, η Ζάρα Τίντελ, και η δούκισσα Σόφι του Εδιμβούργου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bullying σε σχολείο στη Ρόδο – Κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο 15χρονου και τραβούσαν βίντεο

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την οπαδική βία – Τα ευρήματα που ερευνά η Αστυνομία