in

Κατερίνα Καραβάτου – «Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση και έχω πάρει πολλά μαθήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή “The Break” και τη Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 5/11 η Κατερίνα Καραβάτου.Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πορεία και θυμήθηκε τα πρώτα της χρόνια στην μικρή οθόνη. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει στον αέρα.

  • «Δεν ξεχνιέται η πρώτη φορά στην τηλεόραση. Το να είσαι στην πρωινή ζώνη και να ξεκινήσεις ξαφνικά και να βγαίνεις πρώτη φορά, τώρα που το βλέπω λέω “πώς το έκανα;”. Τότε προφανώς ενεργοποιείται ένας μηχανισμός άμυνας και τα καταφέρνεις. Θυμάμαι τα πάντα. Δεν έχω παρουσιάσει τίποτα μόνη μου ή δυάδα. Έχω παρουσιάσει μόνο ως ομάδα. Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη. Και δεν εννοώ μόνο τους ανθρώπους μπροστά από μια εκπομπή, εννοώ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε μια εκπομπή. Οι ομάδες που δουλεύουν από πίσω, αυτές είναι ένα κομβικό σημείο για το πως θα πάει τελικά η εκπομπή.

Έχω πει πράγματα που έχω μετανιώσει στην τηλεόραση. Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση και στις ζωντανές εκπομπές μπορούν να συμβούν πράγματα. Ευτυχώς όχι τέτοια που μπορώ να προσπελάσω αλλά έχω πάρει πολλά μαθήματα. Αυτά με έχουν κάνει πιο προσεκτική και καλύτερη σε αυτό που κάνω. Επειδή η τηλεόραση αλλάζει, ο τρόπος που μιλάμε είναι πλέον πολύ διαφορετικός και είμαι ευτυχής. Πριν από 20 χρόνια πράγματα δεν έπρεπε να έχουν ειπωθεί και είναι πολύ σωστό που δεν μπορούν να ειπωθούν», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καράβατου, ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε:«Η τηλεόραση είναι όπως η κοινωνία μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχεις κοινό κώδικα γιατί σκέφτομαι διαφορετικά. Έχω μάθει να το αντιμετωπίζω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αρκαδία ΤΩΡΑ – Αίσιο τέλος στην αναζήτηση 46χρονου στο δάσος της Σκυρίτιδας

Ιωάννα Λαλαούνη – ” Συνεχίζουμε την πορεία του πατέρα μου. Η Λίστα Λαγκάρντ και…”