in

Καλλιμάρμαρο χθες – Ο Βαρδής έκοψε την Μαραγκόζη. Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Έλαμψε δια της απουσίας – χωρίς να φταίει εκείνη-  της από την μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ χτες  στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο που ήταν αφιερωμένη σ τον μεγάλο συνθέτη, Αντώνη Βαρδή.

  • Ποια; Η Χριστίνα Μαραγκόζη που δεν καλέστηκε ποτέ για να συμμετέχει στη συναυλία  του καλλιτέχνη με τον οποίο ήταν μαζί 10 χρόνια ενώ  αγαπήθηκαν και σαν δίδυμο στο τραγούδι.

Ποιος ξεχνά άλλωστε τη τεράστια επιτυχία «Θα προχωράμε  μαζί». Κι όμως ενώ συμμετείχαν άλλοι καλλιτέχνες που δεν είχαν ποτέ συνεργαστεί με τον Βαρδή, η Χριστίνα ήταν απούσα αφού ο Γιάννης  Βαρδής δεν την  ήθελε. Όμως στο Καλλιμάρμαρο τα σχόλια ήταν πολλά.

  • Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στο τηλέφωνο της Μαραγκόζη δεν σταματούσε να χτυπά αφού τα ΜΜΕ  ήθελαν όλοι και εξήγηση. Εκείνη όμως δεν έδωσε καμία απάντηση αφού δεν θέλει να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Απάντησε με άλλο  τρόπο… Πρώτα δημοσίευσε ένα βίντεο από το ντουέτο της με τον Βαρδή «Θα προχωράμε μαζί» και μετά έκανε αναπαραγωγή ιστορίες άλλων που έγραφαν πόσο απαράδεκτο είναι να μην  συμμετέχεις την συναυλία «Μα είναι δυνατόν να είναι αφιερωμένη η συναυλία στον Βαρδή και να μην έχει προσκληθεί η Μαραγκόζη;»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ο Γιαννάκης ο Βαρδής είναι μπούλης, άεργος, ατάλαντος κηφήνας, παράσιτο, δικομανής, φτυστός ο Γιαννάκης Παπαμιχαήλ σε προσωπικότητα. Τρώνε και οι δύο τα έτοιμα των γονιών τους. Τεμπέληδες και άχρηστοι. Μόνο που ο Γιαννάκης ο Παπαμιχαήλ είναι καλός ενώ ο Γιαννάκης ο Βαρδής είναι κακός. Έτσι αποδείχθηκε όταν πέθανε ο καλόψυχος και ταλαντούχος πατέρας του στον οποίο καθόλου δεν έμοιασε.

  2. Ο Γιαννάκης ο άχρωμος τα κάνει όλα για το χρήμα, θες να πεις, Νικολάκη.
    Η Φιλοθέη Μωβ (το όνομα είναι το καλλιτεχνικό της) ήταν η τελευταία μακροχρόνια σχέση και νόμιμη σύζυγος του πατέρα του η οποία έχει κληρονομικά δικαιώματα βάσει ΝΟΜΟΥ.
    Εκτός κι αν δεν συμφωνείς με την τήρηση των νόμων, οπότε αλλάζει το θέμα…
    Ο Γιαννάκης οφείλει να σεβαστεί την επιλογή του πατέρα του.
    Επίσης, ο Γιαννάκης έκανε την συναυλία για το χρήμα. Ούτε η Φιλοθέη την διοργάνωσε, ούτε η Μαραγκόζη που θα έπρεπε να την καλέσει γιατί κι αυτή αποτέλεσε πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του πατέρα του αλλά και καλλιτεχνικά. Ας μην είναι μονοφαγάς ο Γιαννάκης σαν τον κουμπάρο του τον Ρέμο. Μπουχέσες και οι δύο και παρτάκηδες.

Κακοκαιρία Daniel – Οι περιοχές με προβλήματα ηλεκτροδότησης

Φόβος, άγχος και αγωνία Βολιωτών, για τις επόμενες ώρες…