in

Κακουργηματικές δικογραφίες για όλους τους χούλιγκαν της Νέας Φιλαδέλφειας….

Βαρύτατες κατηγορίες αναμένεται να αντιμετωπίσει το σύνολο των κατηγορούμενων χούλιγκαν για τα άγρια επεισόδια, κατά τα οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.

  • Το πρώτο «κομβόι» των 94 συλληφθέντων για τα επεισόδια οδηγήθηκε νωρίτερα, υπό δρακόντεια μέτρα, από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συλληφθέντες χούλιγκαν τήρησαν την «ομερτά», καθώς δεν συνεργάστηκαν με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την προανάκριση και δεν έδωσαν χρήσιμα στοιχεία.

Οι χούλιγκανς μεταφέρθηκαν με τρία μεγάλα λεωφορεία στα δικαστήρια της Ευελπίδων και έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες από παρευρισκόμενους που φώναζαν «δολοφόνοι, φασίστες». Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη συλληφθεί για την υπόθεση πάνω από 100 άτομα

  • Για κακουργήματα «πάνε» όλοι οι χούλιγκαν -Τα επόμενα βήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι δικογραφίες που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Η δικογραφία έχει ήδη παραδοθεί στον εισαγγελέα που μελετά τα στοιχεία.

  • Εντός της ημέρας -ίσως ακόμα και στην επόμενη ώρα- ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ασκήσει ποινικές διώξεις. Εκεί θα διαπιστωθεί αν θα παραμείνουν τα κακουργήματα για όλους τους συλληφθέντες -κάτι που θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο.

Μεταξύ των αδικημάτων για τα οποία θα κατηγορηθούν αναμένεται να είναι η ανθρωποκτονία, οι βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες και, πρωτίστως, η εγκληματική οργάνωση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά στον Σχοινιά Μαραθώνα – Μάχη με τις φλόγες από γη και αέρα

Καλαμπάκα – Πυροβόλησε τον αδερφό του και ταμπουρώθηκε σε μαντρί