Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τα…άλλαξε όλα

2 Min Read

Στη Νέα Υόρκη επέστρεψε για ακόμη μία φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς η αμερικανική μητρόπολη αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο απολαμβάνει κάθε ευκαιρία να βρίσκεται εκεί, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις βόλτες της, τις γευστικές απολαύσεις και τις συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Από την επίσκεψή της στο διάσημο Apollo Bagels μέχρι τις βόλτες στους δρόμους του Soho, η Ηλιάνα έδειξε να απολαμβάνει στο έπακρο την παραμονή της στην πόλη.

Με casual εμφανίσεις, μαύρα γυαλιά και στιλάτους συνδυασμούς, απέδειξε για ακόμη μία φορά πως το στιλ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας της.

Δεν έλειψαν, φυσικά, οι πιο παιχνιδιάρικες στιγμές, με την ίδια να ποζάρει κρατώντας ένα μεγάλο πορτοκαλί λούτρινο παιχνίδι, αλλά και να μοιράζεται στιγμές με την παρέα της σε μια γιορτή με τούρτα γενεθλίων. Η μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, ήρθε στην τελευταία φωτογραφία!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με μακριά, εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εικόνα που τράβηξε τα βλέμματα.

«I love NYC and bagels.. obviously», έγραψε στη λεζάντα της, αποκαλύπτοντας για ακόμη μία φορά την αδυναμία της στη Νέα Υόρκη και στις αγαπημένες της γεύσεις. Ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες, στιλ και μια εμφάνιση που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!

Share This Article