Μια φωτογραφία… χίλια σχόλια. Και μετά η ανατροπή. Η Σαμπρίνα ταξίδεψε στην Ρώμη και συγκεκριμένα στη μαγευτική Φοντάνα ντι Τρέβι, απολαμβάνοντας στιγμές που έμοιαζαν βγαλμένες από ρομαντική ταινία. Δίπλα της, ένας νεαρός άνδρας. Χαμόγελα, πόζες, φόντο το πιο διάσημο συντριβάνι του κόσμου. Και κάπου εκεί… άρχισαν τα σχόλια.
- «Νέος έρωτας;»
- «Ποιος είναι ο τυχερός;»
Μόνο που η πραγματικότητα είναι αλλιώς. Πολύ αλλιώς. Ο νεαρός που ποζάρει δίπλα της δεν είναι σύντροφος. Είναι ο 23χρονος γιος της, ο Βαγγέλης, που έχει αποκτήσει με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Και η ίδια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με μια φράση που… τελείωσε τη συζήτηση: «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Τον γιο μου».
Ένα ταξίδι-δώρο, μια σχέση ζωής και μια εικόνα που μπέρδεψε πολλούς αλλά τελικά έκρυβε κάτι πολύ πιο δυνατό. Γιατί κάποιοι βλέπουν ρομάντζο. Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι βαθύτερο. Μάνα και γιος. Και αυτό δεν μπερδεύεται.
