in

LOLLOL

Η on air αναφορά της Παπίλα για το τέλος της εκπομπής της– «Δε μας βγήκε όπως θα θέλαμε»

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, “Είμαστε μαζί”.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένη και θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας όσο η ίδια σκεφτόταν όλο αυτό το διάστημα αλλά και το συμπέρασμα που αποκόμισε από αυτή την τηλεοπτική εμπειρία που, όπως παραδέχτηκε, δε βγήκε όπως ονειρευόταν.

«Έχετε ακούσει πάρα πολλά γι’ αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε. Ή μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Τώρα θα μου πείτε γιατί. Δε ξέρω  να σας πω. Υπάρχουν κάποιες φορές που μπόρεσα να το εξηγήσω αλλά υπήρξαν και πάρα πολλές που δεν μπόρεσα να το εξηγήσω.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα γιατί αλλιώς είναι πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα. Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε. Μπορεί να μη μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε. Δε μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε αλλά, είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε.

Και είναι ωραίο να ζεις πράγματα κι ας μη βγουν όλα. Θα βγουν τα επόμενα, τα παραεπόμενα, κάποια στιγμή κάτι θα βγει. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, να είσαι καλά, να είσαι ήρεμος» είπε συγκινημένη η Ελένη Παπίλα ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκάλυψη – Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι ηθοποιοί του κόσμου

Απασφάλισε ο Παρλιάρος – «Αν έδινα δικαιώματα, σίγουρα θα είχα και κουτσομπολιά»