Η ΝΔ μπαίνει στην εποχή των apps – Το iKO που παρουσίασε ο Μητσοτάκης

1 Min Read

Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να περάσει σε μια πιο ψηφιακή εποχή, παρουσιάζοντας το νέο app iKO, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει το στίγμα μιας διαφορετικής λειτουργίας για την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η εφαρμογή δεν έρχεται απλώς ως ένα τεχνολογικό εργαλείο, αλλά ως μια προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης, άμεσης επικοινωνίας και πιο γρήγορης διαχείρισης της καθημερινής κοινοβουλευτικής δραστηριότητας.

Σε μια περίοδο όπου η πολιτική δεν μπορεί να μένει πίσω από τις εξελίξεις, το iKO φιλοδοξεί να γίνει το ψηφιακό κέντρο συντονισμού των βουλευτών της ΝΔ.

Μέσα από την πλατφόρμα, η ενημέρωση, οι παρεμβάσεις και η ανταλλαγή πληροφοριών μπορούν να γίνονται πιο άμεσα, περιορίζοντας καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες.

Το ενδιαφέρον είναι πως η κυβέρνηση επενδύει πλέον όλο και περισσότερο στην εικόνα της τεχνολογικής προσαρμογής.

Το νέο app στέλνει μήνυμα ότι η πολιτική οργάνωση αλλάζει και ότι η ψηφιακή λειτουργία δεν αφορά μόνο το κράτος, αλλά και τα ίδια τα κόμματα.

Το αν το iKO θα αποδειχθεί πραγματικά χρήσιμο εργαλείο ή απλώς μια ακόμη επικοινωνιακή κίνηση, θα φανεί στην πράξη.

Προς το παρόν, πάντως, η ΝΔ δείχνει ότι θέλει να εμφανιστεί ένα βήμα μπροστά στη νέα ψηφιακή πολιτική πραγματικότητα.

Share This Article