in ,

LOLLOL CryCry

H επόμενη μέρα για την Ελεονώρα Μελέτη – Mega ή ΕΡΤ;

Νωρίς χθες σας έγραψα για το φινάλε του «Mega Καλημέρα» την Πρωτομαγιά. Οριστικό καθώς η εκπομπή δεν πρόκειται να γυρίσει ούτε μετά το Πάσχα ούτε τη νέα σεζόν στη συχνότητα του σταθμού.

 

  • Για του χρόνου λέγεται πως λόγω μείωσης κόστους θα υπάρχουν δύο πρωινές εκπομπές. Μια ενημερωτική και μια ψυχαγωγική η infotainment.

 

Τι γίνεται με την Ελεονώρα Μελέτη;

 

 

Δεν πρόκειται για ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο σε καμία περίπτωση αν και προφανώς ούτε η ίδια αλλά ούτε και το κανάλι ήταν ευχαριστημένοι με τα νούμερα του «Mega Καλημέρα».

 

  • Δύο σενάρια κυκλοφορούν από χθες:

 

 

Το ένα τη θέλει να ξανακάνει τα «Mεσάνυχτα» στο Late Night το δεύτερο να έχει και πάλι του χρόνου καθημερινή εκπομπή η οποία όμως θα έχει περισσότερο ενημερωτικό και λιγότερο ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

 

 

Το τρίτο σενάριο σας το έχω γράψει πρώτος και σας το έχω παρουσιάσει αναλυτικά στο «Επί Τόπου» καιρό πριν.

Θυμηθείτε εδώ:

https://nassosblog.gr/to-paraskinio-ton-teleftaion-oron-stin-ert-i-eleonora-meleti/

 

  • Η Ελεονώρα Μελέτη θα «κούμπωνε» σε ένα βραδινό talk show στην ΕΡΤ1. Και μάλιστα στο τέλος μιας σεζόν που η Δημόσια Τηλεόραση για να γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική θέλει να χτυπήσει πρόσωπα από τα ιδιωτικά κανάλια.

 

Βέβαια ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση. Αλλά απ’ ότι μαθαίνω πρόθεση για να γίνει υπάρχει. Μετά το Πάσχα θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

 

Και αν κάποια που συζητούνται στο παρασκήνιο τελικά επιβεβαιωθούν τότε πράγματι θα μιλάμε και για «βόμβες» και για «καραμπόλες»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα χωρίς σκόνη

Εκδόθηκε στην Ελλάδα η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος Αντωνία Ηλία