in ,

CuteCute LoveLove CryCry LOLLOL

Το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών – Στην ΕΡΤ η Ελεονώρα Μελέτη

Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή και τα ρεπορτάζ επιμένουν όπως αυτό που παρουσιάστηκε χθες στο «Πρωινό Σου Σου» του Open πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν συνεχίζει στην πρωινή ζώνη του Mega.

 

  • Εγώ θα προσθέσω πως η παρουσιάστρια δεν συνεχίζει με καθημερινή εκπομπή γενικά εκτός εάν έρθει μια εξαιρετικά καλή πρόταση και ανατρέψει το τωρινό πλάνο.

 

Η ίδια θέλει να ξανακάνει τα «Μεσάνυχτα» μια εκπομπή που στον Alpha είχε πάει καλά. Θα ανοίξει γι’ αυτήν η Late Night ζώνη του Mega; Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει αυτή τη στιγμή.

 

  • Το μόνο βέβαιο είναι πως εταιρία παραγωγής ενδιαφέρεται να προτείνει στην ΕΡΤ μια Late Night εκπομπή με καλεσμένους πρόσωπα από όλους τους χώρους και παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη εφόσον βέβαια αυτή ολοκληρώσει οριστικά τη συνεργασία της με το Mega.

 

Και βέβαια όπως σας έχω γράψει εδώ και μέρες η ΕΡΤ από την πλευρά της πάντα δείχνει ενδιαφέρον σε πρόσωπα από τα ιδιωτικά κανάλια. Αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν υπάρχει Late Night εκπομπή…. Ίσως όμως από του χρόνου και να υπάρχει…

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο ύπνος επηρεάζει το πόσο γενναιόδωροι είμαστε

Βροχερός ο καιρός σήμερα – Έρχονται έντονες καταιγίδες από το μεσημέρι