in

H Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει – «Η Μαρία Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με τον Λιάγκα, αλλά με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν”.

  • Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπως ήταν αναμενόμενο, αποτελεί κεντρικό θέμα σχολιασμού σήμερα στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Στο Mega Καλημέρα, μετά την προβολή αποσπασμάτων από όσα είπε ο παρουσιαστής, ακολούθησε μια μεγάλη κουβέντα, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη έκανε και μια αποκάλυψη.

Αρχικά, για το θέμα του χωρισμού ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν».

  • «Η Φαίη είχε πρόβλημα ως γυναίκα και ως σύζυγος του Γιώργου, όχι ως παρουσιάστρια. Είχε να κάνει με τη ζωή, όχι με τη δουλειά», είπε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε τα εξής:

«Δεν μπήκε η τηλεόραση στη ζωή τους, μπήκε η ζωή στην τηλεόραση. Η δυσφορία είχε ξεκινήσει από την προσωπική τους σχέση και πέρασε στην επαγγελματική, όχι το αντίθετο. Δεν χώρισαν οι άνθρωποι επειδή έκαναν μαζί τηλεόραση και ο ένας καπέλωνε τον άλλον».

  • Στο θέμα της αποχώρησης της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το πρόβλημα της ηθοποιού ήταν με τρεις συνεργάτες της εκπομπής. «Ξέρω ότι η Μαρία δεν είχε πρόβλημα με τον Γιώργου, ούτε με το κανάλι. Είχε πρόβλημα με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εμένα μου τα έχει πει κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Βόμβα για Ρούλα Πισπιρίγκου από Αλέξη Κούγια ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά πειράζει ή όχι να κοιμόμαστε με ανοιχτή την τηλεόραση; – Δείτε εδώ