Είναι πολλές οι αστοχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού τα τελευταία χρόνια. Και οι δύο τελευταίες «χτύπησαν» ακόμη πιο άσχημα.
- Από τη μία η δήλωση – μη δήλωση για την παρολίγον κουμπάρα και πρώην πρέσβη των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκιλφόϊλ από την άλλη το βίντεο από τον Πύργο του Αϊφέλ την ώρα που το Παρίσι καιγόταν από τις διαδηλώσεις.
Ο Αργυρός δεν είναι το πρώτο «παιδί του λαού» που μετακινήθηκε σε μια νεόπλουτη συμπεριφορά τουλάχιστον αυτό άφησε να βγει προς τα έξω…
- Είναι άπειρα τα παραδείγματα του παρελθόντος τα οποία για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω αυτή τη στιγμή… Πρέπει όμως να επισημανθεί πως αυτοί τη στιγμή οι βασικοί άντρες ανταγωνιστές του Αργυρού είναι πράγματι παιδιά του λαού και έτσι πλασάρονται προς τα έξω.
Με απλότητα και αμεσότητα σε κάποιες περιπτώσεις (βλέπε Φέρρη Ιακωβίδη) ή με αποχή από τη δημοσιότητα σε άλλες (Οικονομόπουλος).
- Και καθώς οι προηγούμενες σεζόν στη νύχτα δεν ήταν οι πλέον επιτυχημένες για τον Αργυρό το rebranding πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.
Χαμηλοί τόνοι, αμεσότητα με τον κόσμο και ένα καθαρά λαϊκό σχήμα για τη νέα σεζόν έχοντας παρτενέρ τη Ρία Ελληνίδου.
Ο ίδιος οφείλει μετά τις αστοχίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, να ακολουθήσει και πάλι το δρόμο της αποχής από τη δημοσιότητα.
