in ,

CuteCute AngryAngry CryCry LOLLOL

H Χατζίδου λέει «ήρθαμε για να μείνουμε» και το κανάλι κάνει επαφές με άλλους στο παρασκήνιο

Απολύτως σωστά τοποθετήθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες χθες η Νίτσα Χατζίδου για το ενδεχόμενο να μην είναι του χρόνου στο πρωινό του STAR. Κρατώντας χαμηλούς τόνους είπε «Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε, έχουμε μεγάλα όνειρα και δουλεύομαι πολύ για αυτό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι».

  • Πολλοί ήταν αυτοί που σε συνδυασμό με τον διαρροή του STAR ότι γίνονται προσπάθειες στην εκπομπή αλλά και την τοποθέτηση του Χρήστου Αϊβαλιώτη ερμήνευσαν τη δήλωση ως μια ακόμη ευκαιρία. Λάθος.

Ο Αϊβαλιώτης θα είναι και την επόμενη σεζόν αλλά χωρίς αυτούς τους παρουσιαστές. Πήγε στο STAR για να προετοιμάσει το έδαφος για κάτι καλύτερο. Και ίσως για να ρίξει και γέφυρες μεταγραφής στην Τσολάκη.

  • Γιατί μέχρι στιγμής οι όποιες κρούσεις στο παρασκήνιο (Αϊβάζης – Κορινθίου, Τσιμιτσέλης – Γερονικολού, Καγιά – Καράβας) δεν είχαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η απόφαση για το ζευγάρι του Breakfast είναι σχεδόν ειλημμένη. Και φυσικά το STAR ακολουθεί την ίδια γραμμή που ακολουθούσε και πριν την αποχώρηση Καραβάτου-Κατσούλη και πριν το τέλος Παπίλα-Καρτελιά.

Διαψεύδει και θα συνεχίσει να διαψεύδει μέχρι το φινάλε της σεζόν και μέχρι να οριστικοποιηθεί το επόμενο σχήμα που θα διαδεχθεί τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. H Xατζιδου παιζει εντιμα, κραταει χαμηλα την μπαλα , ειναι εργατικη,ευχαριστη ,φερεται καλα στους συνεργατες της , δεν το χει με την ιντριγκα και ειναι συμπαθητικη. Θα μπορουσε να της δοθει ακομα μια ευκαιρια, τον Ετεοκλη τον βρισκω προσωπικα αντιπαθητικο , βγαζει κομπλεξ και εντονο ανταγωνισμο! Παρολα αυτα αν ειναι αποφασισμενοι στον σταρ να αλλαξουν παρουσιαστες , εκτος απο την Τσολακη που το βρισκω καλη ιδεα σε συνδυασμο με τον Αιβαλιωτη, ας επενδυσουν και ας δουλεψουν και με νεα προσωπα. Η πρωην του Μαυριδη Κριστη Καθαργια ηταν μια καλη προταση, η γυναικα ειναι αυθορμητη, μορφωμενη , κουκλα και ακαφτη και με ενα εμπειρο πανελ θεωρω οτι θα ηταν μια ενδιαφερουσα προταση

Τρώτε όρθιοι; – Δείτε πώς επηρεάζεται το έντερό σας

Χαμός στην Πάτρα – Εκτροχιάστηκε μέχρι και το ρομποτικό τρένο!