in

Γνωστός εκπαιδευτικός έπαθε έμφραγμα μέσα στο χειρουργείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκίδα της Εύβοιας, με έναν γνωστό εκπαιδευτικό της πόλης να κινδυνεύει, ενώ βρισκόταν στο χειρουργείο.

  • Πιο αναλυτικά, γνωστός εκπαιδευτικός, συνταξιούχος, ο οποίος έχει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα κοινά της πόλης, μέσω της συμμετοχής του σε Σύλλογο, αντιμετώπισε πολύ σοβαρό αιφνίδιο πρόβλημα την καρδιά του, που έθεσε την ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός πριν από λίγους μήνες διαπίστωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στις αρτηρίες της καρδιάς, με αποτέλεσμα να πρέπει να υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο.

  • Κανένας όμως δεν περίμενε, ότι κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ο άνδρας θα υποστεί έμφραγμα, με τους γιατρούς μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες να καταφέρνουν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Ο εκπαιδευτικός νοσηλεύτηκε με μηχανική υποστήριξη, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και εν συνεχεία σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν ότι διέφυγε εντελώς τον κίνδυνο και να του δώσουν το πολυπόθητο εξιτήριο.

  • Πλέον ο γνωστός Χαλκιδέος χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με τους οικείους του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Φωτεινή Μπαξεβάνη – «Έχει τύχει να είμαι σε ένα ταξί και να αντιληφθώ ότι ο ταξιτζής με κλέβει»

Δείτε την αθλήτρια Αναστασία Μαρινάκου χωρίς ίχνος υφάσματος…