in

CryCry LoveLove

Γιώργος Σουξές – Έβαλε τα κλάματα στην Ελένη Μενεγάκη – «Θέλω ο καλεσμένος μου να αισθάνεται καλά»

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής 13/10 ο Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA με τίτλο «Το Ναυάγιο», συγκινήθηκε ήδη από το ξεκίνημα της συνέντευξης, παρακολουθώντας το αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε στον αέρα για τον ίδιο.

«Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις… είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες, αληθινές αντιδράσεις», του είπε η Ελένη Μενεγάκη αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Θα σου πω κάτι… είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο αλλά δεν το φόρεσα, γιατί ήταν σαν να υποδύομαι έναν ρόλο. Ήρθα με τα καθημερινά μου», της απάντησε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Σουξές.

«Έκανες πολύ καλά, γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά και, όταν δεν με ξέρει, θέλω να παίρνουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται ούτε τι να φορέσω, πού να κοιτάξω, τι πρέπει να πω, τίποτα. Έτσι, θα γνωριστούμε», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

«Η τηλεόραση βάζει κάποιους ανθρώπους στην καθημερινότητά μας μέσα από τους ρόλους τους, που τους αισθανόμαστε πολύ δικούς μας αλλά αν κλείσεις την τηλεόραση δεν μπορείς να ξέρεις. Σε αισθάνθηκα από την ώρα που μπήκες σαν να έχεις μία αγωνία», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Έτσι ξεφύγαμε από τους τρομοκράτες» – Επιζών του αιματοβαμμένου φεστιβάλ περιγράφει πώς γλίτωσε από την κόλαση

Χανιά – Στρατιωτικός έσωσε κορίτσι που έπαθε κρίση επιληψίας