in

LoveLove CuteCute OMGOMG CryCry

Γιώργος Μαζωνάκης – Έρχεται με δική του εκπομπή στο Mega;

Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να δούμε στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο προέρχεται από τον χώρο του τραγουδιού και φέρεται ότι ετοιμάζει εκπομπή στο Mega.

Πρόκειται για έναν πασίγνωστο τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα ξεκινάει και εμφανίσεις τις επόμενες εβδομάδες σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό του ακόμα έναν καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Πρωινό Σουσού», ο πασίγνωστος τραγουδιστής είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος φέρεται ότι είπε το μεγάλο «ναι» στο Mega προκειμένου να παρουσιάσει δική του εκπομπή στο κανάλι.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σαράντος, πρόκειται για ένα late night show, το οποίο κάθε εβδομάδα θα έχει και μία διαφορετική τοποθεσία όπου θα γυρίζεται. Δεν θα είναι δηλαδή σε ένα σταθερό στούντιο.

«Έχουν γίνει κρούσεις σε δημοσιογράφους για να δημιουργηθεί η δημοσιογραφική ομάδα και θα πλαισιώσει τον τραγουδιστή», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο Γιώργος Μαζωνάκης σε περίπου δύο εβδομάδες θα κάνει και πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο, μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Σπυροπούλου δίνει το πιο τρυφερό φιλί με τον Σταθοκωστόπουλο στη Βενετία

Βόμβα από Κούγια για Σφακιανάκη – Πότε επιστρέφει στο τραγούδι;