in

Γιώργος Κωνσταντίνου – «Δυστυχώς η τηλεόραση έχει “γεννήσει” ηθοποιούς που έχουν “καβαλήσει” το καλάμι»

Για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται και το πώς προέκυψε η τέχνη της υποκριτικής στη ζωή του, μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι αποκάλυψε ποια σκηνή τον έκανε πρωταγωνιστή.

Για την θεατρική παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» παραδέχθηκε: «Είναι ένα εκπληκτικό έργο. Είναι από αυτά τα έργα που λέμε καμιά φορά όσο χρόνια και να είσαι στο θέατρο, κάποια στιγμή ονειρεύεσαι ένα έργο. Το έργο αυτό ήταν ένα όνειρο. Αφήνει ένα μήνυμα πώς το χάσμα των γενεών μπορεί να έρθει και να κλείσει».

Ένα ζήτημα της επικαιρότητας που έχει αναδυθεί σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει και την ώρα που το κάνει αυτό θα πρέπει να κλείνουν οι κλειδαρότρυπες. Δεν αφορά τον κόσμο».

Ερωτηθείς αν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν μου έγιναν προτάσεις, ίσως πιστεύουν ότι δεν ταιριάζω».

Με το πέρασμα των γενιών αναγνωρίζει περιπτώσεις ηθοποιών που μπορεί να συμπεριφέρονται με έπαρση;

«Δυστυχώς η τηλεόραση έχει “γεννήσει” ηθοποιούς που έχουν “καβαλήσει” το καλάμι. Πολλοί ηθοποιοί νομίζουν ότι κάτι τους συνέβη, αλλά η τηλεόραση είναι εφήμερη».

Στην συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε πώς προέκυψε η υποκριτική στην ζωή του: «Με την υποκριτική ασχολήθηκα τυχαία, με ρώτησε η μητέρα μου αν θέλω να γίνω ηθοποιός κι είπα ”ναι” χωρίς να το νιώθω μέσα μου. Όταν έδωσα πρώτη φορά εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο κόπηκα, γιατί θεώρησαν πώς δεν κάνω για ηθοποιός».

Υπάρχουν στιγμές που αναπολεί το παρελθόν;

«Απαγορεύω στον οργανισμό μου να αναπολώ το παρελθόν, δεν θέλω. Το παρελθόν έχει πολλές στενοχώριες. Είναι κρίμα να καταναλώνεις το σήμερα ή το αύριο για το χθες».

Μάλιστα αποκάλυψε ποια σκηνή ήταν αυτή που τον έκανε πρωταγωνιστή.

«Έχω κάνει τόσες πολλές δουλειές αλλά στον κόσμο έχει μείνει η σκηνή με το προφιτερόλ. Αυτό με έκανε πρωταγωνιστή. Μπορεί να μην το ξέρει ο κόσμος, αλλά από αυτό τον άλλο χρόνο μπήκα στην ταμπέλα μαζί με άλλους δύο πρωταγωνιστές».νιστές».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπάτα – «Τον στραγγάλισαν πριν τον κρεμάσουν στην ντουλάπα» – Τι δήλωσε ο πατέρας του φοιτητή

Δραματική έκκληση της μητέρας της εξαφανισμένης Χρυσάνθης – “Θέλω να της πω ότι την αγαπώ πολύ”