in

AngryAngry CryCry OMGOMG

Φρίκη στην Βέροια – «Ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί μου αλλά δεν με άφηναν», λέει ο πατέρας του

Δε χωράει ανθρώπινος νους τη φριχτή δολοφονία του 11 μηνών βρέφους, που έγινε από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας στο φράγμα του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται πως πήρε ταξί από το χωριό Σταυρό Ημαθίας στις 31 Δεκεμβρίου, με το μωρό στην αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που το πέταξε. Στη συνέχεια, έφυγε για Αλεξάνδρεια και διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ μόλις ξημέρωσε επέστρεψε στο σπίτι όπου ζούσε με το μωρό, τη γιαγιά και τον παππού του.

Οι παππούδες βλέποντας πως η γυναίκα έχει γυρίσει χωρίς το βρέφος ανησύχησαν ενώ όταν την ρώτησαν που είναι, εκείνη φέρεται να απάντησε πως «καλά είναι εκεί που είναι», για να τους καθυσηχασει, χωρίς ωστόσο να τους πείσει. Οι άνθρωποι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν να καλούν ανθρώπους του χωριού προκειμένου να δουν αν γνωρίζουν κάτι για να τους βοηθήσουν να βρουν την εγγονή τους. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν το βρέφος στα παγωμένα νερά του ποταμού, τα ξημέρωματα της επόμενης ημέρας.

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος δεν διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα, αναφέρει στο protothema, πως παρά τις προσπάθειες που έκανε για να αναγνωρίσει το παιδί μετά τη γέννησή του, συναντούσε πάντα τοίχο, ωστόσο το φρόντιζε και το επισκεπτόταν πολύ συχνά για να το βλέπει και να περνάει χρόνο μαζί του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αντικαπνιστικός νόμος- Βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις στις γιορτές

Μεθώνη ΤΩΡΑ – Συνεχίζει να κουνιέται μετά τον πρωϊνό σεισμό των 4,3 Ρίχτερ…