in

AngryAngry

Φρίκη στη Δράμα – 20χρονη κατήγγειλε για βιασμό 40χρονο. Την πήγε με αυτοκίνητο στη…

Σοκ με βiασμό στη Δράμα… Σύλληψη μετά την καταγγελία φρίκης που έκανε 20χρονη…

Έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας εντοπίστηκε περίπου στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης και συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης.

Ο βιασμός που καταγγέλθηκε κινητοποίησε τους αστυνομικούς στη Δράμα, που προχώρησαν στη σύλληψη του ατόμου που υπέδειξε η 20χρονη…

  • Ο βιασμός σημειώθηκε σε χώρο εμπορίας ξυλείας στη Δράμα. Αυτό υποστηρίζει η 20χρονη που πήγε σε κακή κατάσταση σε αστυνομικό τμήμα για να κάνει τη σχετική καταγγελία. Ο άντρας που υπέδειξε συνελήφθη λίγες ώρες μετά και αρνείται τα πάντα. Φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας. Με την πόλη να παραμένει ανάστατη και να περιμένει απαντήσεις για όλα όσα έγιναν.

Πιο αναλυτικά, στιγμές αγωνίας και τρόμου φέρεται να βίωσε μία κοπέλα 20 ετών στη Δράμα η οποία την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, κατήγγειλε έναν 41χρονο για βιασμό.

H κοπέλα, γύρω στις 16.00 χθες το απόγευμα, μετέβη στο Α.Τ. Προσοτσάνης και κατήγγειλε πως συναντήθηκε με έναν 41χρονο ο οποίος την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε χώρο εμπορίας ξυλείας όπου εργάζεται και εκεί την ακινητοποίησε με τα χέρια του και όπως είπε την βίασε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας εντοπίστηκε περίπου στις 22.00 το βράδυ και συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υπέροχο – Ο Κωνσταντίνου ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του

Συναγερμός στο Mega. Στον πάγο το “Μαύρο Ρόδο” – Τι συνέβη;