in

CryCry AngryAngry OMGOMG

Φρίκη – Νεαρός μπάρμαν δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του και προσπάθησε να…

Η Ιταλία σε σοκ από την τραγική δολοφονία μιας 29χρονης εγκύου από τον σύντροφό της, ο οποίος έκανε διπλή ζωή και ο οποίος τελικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη. Αυτό το περιστατικό σηματοδοτεί τη 16η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα το 2023, υπογραμμίζοντας μια ανησυχητική τάση βίας με βάση το φύλο.

Το Έγκλημα και η Ανακάλυψη

  • Το φρικιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε σε μια βόρεια περιοχή στο Μιλάνο, όπου ο Αλεσάντρο Ιμπανιατιέλο, ένας 30χρονος μπάρμαν, σκότωσε την 7 μηνών έγκυο σύντροφό του, την 29χρονη Τζούλια Τραμοντάνο. Η Τραμοντάνο είχε αναφερθεί αγνοούμενη από τις 27 Μαΐου και την 1η Ιουνίου 2023, η είδηση της γυναικοκτονίας ήρθε στο φως, προκαλώντας σοκ σε όλη την Ιταλία.

Η Διπλή Ζωή

  • Ο δράστης, που εργαζόταν ως μπάρμαν σε ένα δημοφιλές μπαρ στο Μιλάνο, διατηρούσε παράλληλη σχέση με μια Αμερικανίδα συνάδελφο που είχε μείνει έγκυος από αυτόν. Αρχικά είχε θεωρηθεί ότι η συνάδελφος αγνοούσε τη σχέση του Ιμπανιατιέλο με την Τραμοντάνο. Η Αμερικανίδα είχε υποβληθεί σε έκτρωση και φαινόταν να αγνοεί το γεγονός ότι ο δράστης ζούσε με το 29χρονο θύμα.

Μια μοιραία συνάντηση και εξαπάτηση

  • Το Σάββατο, 27 Μαΐου, οι δύο γυναίκες διασταυρώθηκαν, για τη συγκεκριμένη συνάντηση είχε ενημερώσει τους γονείς της η Τραμοντάνο. Είχε στείλει επίσης ένα μήνυμα σε μια φίλη της την ίδια μέρα, αποκαλύπτοντας μια διαμάχη που είχε με τον Ιμπανιατιέλο. Ωστόσο, υπό το φως των πρόσφατων στοιχείων, υπάρχει η υποψία ότι ο ίδιος ο Αλεσάντρο έστειλε το μήνυμα ως σκόπιμο τέχνασμα για να παραπλανήσει όσους βρίσκονται κοντά στην Τραμοντάνο.

Ανακάλυψη αποδεικτικών στοιχείων

  • Χθες ανακαλύφθηκαν ίχνη αίματος στην κατοικία του ζευγαριού, καθώς και στην πολυκατοικία και στο αυτοκίνητο του Ιμπανιατιέλο. Τα αυξανόμενα στοιχεία ώθησαν τον Αλεσάντρο να ομολογήσει τη δολοφονία και να αποκαλύψει την τοποθεσία όπου είχε θάψει το σώμα της Τζούλια Τραμοντάνο. Το άψυχο σώμα της ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το φρικιαστικό έγκλημα

  • Οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο Αλεσάντρο και η Τζούλια είχαν μια βίαιη διαμάχη που τελικά οδήγησε στη δολοφονία της. Εικάζεται ότι τη μαχαίρωσε και έκανε δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες να κάψει το σώμα της προτού το τυλίξει όπως όπως σε πλαστικές σακούλες και το πετάξει σε ένα κτίριο με γκαράζ.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

  • Όσο περνάει ο καιρός, αναδεικνύονται περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο δράστης κυκλοφορούσε για αρκετές ώρες με το άψυχο σώμα της Τραμοντάνο στο αυτοκίνητό του, σκεπτόμενος πού να το πετάξει. Εν τω μεταξύ, διατήρησε επικοινωνία με την Αμερικανίδα συνάδελφό του, διαβεβαιώνοντάς την ότι πλέον ήταν «ελεύθερος» επειδή η Τραμοντάνο «έφυγε», ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά την πατρότητα του αγέννητου παιδιού.

Το μήνυμα στη συνάδελφο και φίλη του: “Είμαι ελεύθερος”

  • Αφού σκότωσε την Τζούλια στο σπίτι τους, ο Αλεσάντρο προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει με την δεύτερη κοπέλα του: “Έφυγε, τώρα είμαι ελεύθερος”, φέρεται να της είπε, ορκιζόμενος ότι το παιδί που κουβαλούσε η Τζούλια δεν ήταν δικό του. Η συνάδελφος, όμως, φοβισμένος προτίμησε να μην συναντήσει τον Αλεσάντρο, προτείνοντας μόνο μια εξ αποστάσεως επικοινωνία – «αυτοκινήτων».

Η αδερφή της Τζούλια: «Μια κατεστραμμένη οικογένεια»

  • “Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε ελπίδα να τη βρούμε. Σας ευχαριστούμε που πιστέψατε και μας βοηθήσατε. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μιας διαλυμένης οικογένειας.” Αυτά είναι τα λόγια της Κιάρα Τραμοντάνο, αδερφής της Τζούλια, γράφει στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν την οικογένεια αυτές τις μέρες να αναζητήσει την 29χρονη.

Στο Σενάγο θρήνος πολίτης για τη δολοφονία της Τζούλια Τραμοντάνο

  • Στο Σενάγο επικρατεί πένθος με τις σημαίες μεσίστιες. Αυτό ανακοίνωσε η Μάγδα Μπερέττα, δήμαρχος του δήμου στα περίχωρα στο Μιλάνο. “Δυστυχώς πήγε όπως όλοι φοβόντουσαν χθες – προσθέτει – μπορώ μόνο να φανταστώ τι νιώθουν (μέλη της οικογένειας, επιμ.). Θα αξιολογήσω άλλες πρωτοβουλίες για να δείξω την εγγύτητά μας“.

Σκέψεις

  • Η συγκλονιστική γυναικοκτονία στην Ιταλία, όπου μια έγκυος δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της, αναδεικνύει το επίμονο ζήτημα της βίας με βάση το φύλο στην κοινωνία. Αυτό το τραγικό περιστατικό χρησιμεύει ως έντονη υπενθύμιση της επείγουσας ανάγκης αντιμετώπισης και πρόληψης τέτοιων πράξεων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την προστασία των γυναικών σε όλες τις περιστάσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Γυναίκες της φωτιάς» – Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, η ζώνη και το πρόσωπο που θέλουν

Χαροπαλεύει μαέστρος κορυφαίου τραγουδιστή – Μικρόβιο του δημιούργησε γάγγραινα