Φωτιά στα Εξάρχεια – Τυλίχθηκε στις φλόγες εγκαταλελειμμένο κτίριο

1 Min Read

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στα Εξάρχεια, όταν ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Θεμιστοκλέους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτίριο που βρίσκεται ανάμεσα στην Ακαδημίας και τη Νικηταρά, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο η Πυροσβεστική

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις φλόγες και να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς.

Το γεγονός ότι πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο προκάλεσε επιπλέον ανησυχία, ενώ οι Αρχές παραμένουν στο σημείο για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

«Μπλόκο» στη Θεμιστοκλέους

Την ίδια ώρα, η φωτιά προκάλεσε και κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Θεμιστοκλέους, από το ύψος της Ακαδημίας έως το ύψος της Νικηταρά.

Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Share This Article