in

OMGOMG AngryAngry

Φονικό στην Κω – «Έπρεπε να αναλάβει το Ανθρωποκτονιών από την αρχή»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο mega για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης της Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές, στην Κω, το απόγευμα της Κυριακής.

Η σημερινή μέρα, θεωρείται κομβική, καθώς από 12 το μεσημέρι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές απολογείται.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τις εξελίξεις της υπόθεσης, λέγοντας πως πιστεύει ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές λέει ψέματα από την αρχή ή δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση.

«Κατά την άποψή μου, ο άνθρωπος αυτός στην αρχή έλεγε την αλήθεια. Κατόπιν άρχισα να αμφιβάλω. Μπορεί να περνάει από μυαλό του πως τη σκότωσε και γι’ αυτό ήταν διστακτικός σε αυτά που έλεγε αρχικά. Αμφιβάλλω αν στη συνέχεια έλεγε την αλήθεια. Νιώθω άσχημα γιατί αυτή η υπόθεση δεν βρήκε από την αρχή. Έπρεπε να αναλάβει το Ανθρωποκτονιών από την αρχή. Λέει πως δεν αντιλήφθηκε ότι γύρισε ο Μπαγκλαντεζιανός για να κοιμηθεί ενώ όπως είχε πει νωρίτερα, είχε ανησυχήσει. Βλέπω ένα μπέρδεμα που ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχει».

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στην τσάντα που βρέθηκε πάνω στο άψυχο και γυμνό κορμί της κοπέλας.

«Σε αυτά τα εγκλήματα πολλές φορές ο δολοφόνος δεν θέλει να διασπείρει πράγματα ώστε να βρεθούν σε άλλα στοιχεία. Το τηλέφωνο μπορούσε να δώσει πληροφορίες, η τσάντα μπορεί απλώς να μην την αφαίρεσε από πάνω της. Το έγκλημα θα εξιχνιαστεί».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νίκος Γιάννης – «Ο Σχίζας έχει πέσει ψυχολογικά, τα έδωσε όλα στη σχέση του με την Παναγιώταρου»

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη – «Πολύ ακραία πράγματα, ξύλο και βωμολοχία»