in

LOLLOL

“Φλέρταρα τη Ζενεβιέβ αλλά το έκοψαν στο μοντάζ”

Ο Μανώλης Τσικριτςάκης, ο παίκτης που συμμετείχε στο First Dates και προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του, όταν υποστήριξε ότι είναι «άντρας παλαιάς κοπής», μίλησε στο «Γεια Σου».

Ο 19χρονος Κρητικός αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το reality του Star και αποκάλυψε το άγνωστο φλερτ του προς τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που ποτέ δεν προβλήθηκε στον αέρα.

«Δήλωσα συμμετοχή, γιατί είχα χάσει ένα στοίχημα με κάποιους φίλους. Το ραντεβού με τη Ραφαέλα δεν με ενθουσίασε, βαρέθηκα μετά από κάποιο σημείο. Πήγα εκεί για την πλάκα μου, όχι για σοβαρό σκοπό», αναφέρει ο παίκτης του First Dates.

«Κάθε σοβαρός και νοήμων άνθρωπος που θέλει να βρει κάποιον να κάνει σχέση δεν θα πάει σε αυτό το σόου. Οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί για να κάνουν νούμερα, να πουν κάτι που θα σχολιαστεί. Κανείς δεν πάει γιατί πιστεύει ότι όντως από εκεί θα του αλλάξει η τύχη», επισημαίνει ο 19χρονος Μανώλης.

«Δήλωσα πως είμαι άντρας παλαιών αρχών, γιατί δεν διασκεδάζω με τον τρόπο που διασκεδάζει η σημερινή νεολαία. Δεν ακούω αυτά τα σκουπίδια στη μουσική. Είναι τρόπος συμπεριφοράς. Καθένας λέει τα δικά του», απαντά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο στο Twitter.

«Θα προτιμούσα να έβγαινα ραντεβού με τη Ζενεβιέβ, φαίνεται πολύ όμορφη. Τη φλέρταρα στην αρχή αλλά μάλλον το έκοψε η εκπομπή», αποκάλυψε κλείνοντας ο παίκτης του First Dates.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ισχυρή φωτιά σε θαλαμηγό – Αγνοούνται 3 άνθρωποι

Η Πωλίνα Τριγωνίδου έσκυψε για την μπάλα κι εμείς…