in

Famagusta – «Ο Ανδρέας αναλαμβάνει την υπόθεση του φόνου της Ελένης»

Η Σιμώνη ζητάει από τον Αντρέα να αναλάβει την υπόθεση του φόνου της Ελένης, ενώ ο Μάικλ την προσεγγίζει για να της πει την ιστορία από τη δική του πλευρά. Ταυτόχρονα, η Σοφία αρνείται να επιστρέφει στο Λονδίνο, ενώ ο μικρός αδελφός του Τεύκρου αρρωσταίνει και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Σιμώνη, η αδελφή της Ελένης, που έχασε τόσο ξαφνικά τη ζωή της από τα χέρια του Θοδωρή, παραμένει στην Κύπρο, αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Μάλιστα, επιθυμώντας να προσλάβει τον καλύτερο δικηγόρο, ζητάει βοήθεια από τον Αντρέα. Του λέει ότι θέλει να αναλάβει την υπόθεση του φόνου της αδελφής της, έτσι με αυτόν τον τρόπο τον οδηγεί να στραφεί εναντίον του. Μάικλ, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και έχει συλληφθεί. 0 Αντρέας γνωρίζει ότι η σύζυγός του, η Χριστίνα, η οποία πιστεύει στην αθωότητα του Μάικλ, δεν επιθυμεί να εμπλακεί ο ίδιος σε αυτή την ιστορία και να πολεμήσει τον δημοσιογράφο. Όμως, παρά τις αντιρρήσεις της, αποφασίζει να αποδεχτεί την πρόταση της Σιμώνης. Έτσι, ξεκινάει να πολεμάει τον Μάικλ, ο οποίος, στο μεταξύ, αφήνεται ελεύθερος και θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με την Αστυνομία. Μάλιστα, συναντάει τη μητέρα του, τη Σοφία, και την προτρέπει να επιστρέφει στο Λονδίνο.

  • Η γυναίκα, όμως, η οποία ήδη έχει επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας Σέκερη και έχει μιλήσει με τη Χριστίνα, που είναι η βιολογική μητέρα του Μάικλ, αρνείται. Μάλιστα, όταν ενημερώνεται ότι ο Σέκερης ανέλαβε την πλευρά του θύματος στη δίκη, σπεύδει να τον συναντήσει για να του αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή δεν έχει θετική κατάληξη. Εν τω μεταξύ, ο Μάικλ τηλεφωνεί στη Σιμώνη, ελπίζοντας να καταφέρει να της πει, απάτη δική του πλευρά, πώς έχουν γίνει τα πράγματα και να της αποδείξει την αθωότητά του. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής αισθάνεται ότι ο κλοιός γύρω του αρχίζει να στενεύει και ανησυχεί. Έτσι, ζητάει ξανά από τον φίλο του, τον Κλεάνθη, να του δώσει ένα ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ. 0 Μάικλ, τώρα, συνεχίζει να ασχολείται με το ντοκιμαντέρ του και ανασύρει συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Ο Παύλος μέρα με την ημέρα αποδέχεται όλο και καλύτερα το γεγονός ότι πάσχει από μια θανατηφόρα ασθένεια, ενώ όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία γνωρίζουν την αλήθεια, βρίσκονται στο πλευρό του.

Πρώτος απ’ όλους ο πατέρας του, ο Αντρέας, ο οποίος έμαθε ξαφνικά τα πάντα, καθώς και η πρώην γυναίκα του, η Ιφιγένεια, η οποία από την πρώτη στιγμή που της είπε για την αρρώστια του τού εξομολογήθηκε ότι τρέφει ακόμα έντονα αισθήματα για εκείνον και είναι αποφασισμένη να παλέψει για τον έρωτά τους. Την ίδια ώρα, ο Παύλος προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο του, τον Αντρικό, καθώς και με την Ιφιγένεια, ως μία δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Εν τω μεταξύ, ο μικρός Μάριος, ο αδελφός του Τεύκρου, αρρωσταίνει ξαφνικά. Έτσι, ο νεαρός κτηνίατρος αποφασίζει να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Συγχρόνως ο ίδιος αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο το αγόρι χρειάζεται νοσηλεία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απίστευτο! Η Ευγενία Σαμαρά όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Ραφαέλα Πιτσικάλη – Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της