in

Ευγενία Σαμαρά για Switch – «Πρώτη φορά στη ζωή μου είπα: θα με πάρουν»

“Μου φάνηκε περίεργο που ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου, δεν είναι εύκολο να είσαι ο εαυτός σου στην τηλεόραση”, παραδέχεται η ηθοποιός.

  • Στον καναπέ του «Καλύτερα δε Γίνεται» κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής (24/12) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τηλεπαιχνίδι Switch που παρουσιάζει στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή στην τηλεόραση. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Και στον δικό μας χώρο μπαίνουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική, στο χειροκρότημα θα φανεί», δήλωσε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

  • «Στο Switch πήγα έχοντας άγνοια κινδύνου εντελώς. Όταν πήγα και έκανα την οντισιόν, είπα: τι με φωνάξανε εμένα εδώ; Πέρασα όμως τόσο ωραία και μου βγήκε τόσο αβίαστα που πρώτη φορά στη ζωή μου είπα: θα με πάρουν», παραδέχεται αμέσως μετά η ηθοποιός για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ.

«Μου φάνηκε περίεργο που ήμουν τόσο πολύ ο εαυτός μου, δεν είναι εύκολο να είσαι ο εαυτός σου στην τηλεόραση. «Παγιδεύεσαι» σε κάτι. Ξεχάστηκα τόσο γρήγορα και πορώνομαι πολύ με το παιχνίδι σε σημείο που χαίρομαι πιο πολύ από τους παίκτες που κερδίζουν», κατέληξε επί του θέματος η Ευγενία Σαμαρά.

  • Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ευγενία Σαμαρά ρωτήθηκε και για τις επιλογές που συνηθίζει να κάνει στην προσωπική της ζωή, παραδεχόμενη πως πάντα ερωτεύεται συντρόφους που έχουν χαρακτηριστικά που την ενοχλούν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός – Χριστούγεννα με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες

Η τελευταία φωτογραφία του Καρρά μέσα από το νοσοκομείο – Την κοινοποίησε ο ξάδερφος του