in ,

CuteCute LOLLOL OMGOMG

Έτσι κόπηκε η «Εθνική Ελλάδος» από το Mega – To γρήγορο τέλος Καπουτζίδη από το κανάλι και στην επαναλειτουργία του.

Νοσταλγία δημιούργησε στο τηλεοπτικό κοινό το reunion που έγινε στην εκπομπή της Μενεγάκη με Καπουτζίδη, Καρύδη, Παπουτσάκη, Μιχαήλ και Σαββίδου λόγω της επανάληψης της «Εθνικής Ελλάδος» στο Mega από αυτή την Κυριακή μετά το «Famagusta».

 

  • Στην ουσία η σειρά αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη επιτυχία που προβλήθηκε από το Mega. Το κανάλι αντιμετώπιζε ήδη σοβαρά οικονομικά προβλήματα όταν το πρώτο επεισόδιο της «Εθνικής Ελλάδος» έκανε πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2015 κάνοντας τηλεθέαση 29.5% στο γενικό σύνολο και 34.5% στο τότε δυναμικό κοινό 15-44.

 

Προβλήθηκαν συνολικά 15 επεισόδια και υπήρχε συμφωνία για ακόμη οκτώ την επόμενη σεζόν που δεν βγήκαν ποτέ στον «αέρα». Άλλωστε το Mega από το φθινόπωρο του 2015 άρχισε να μετατρέπεται σε κανάλι φάντασμα προβάλλοντας μόνο επαναλήψεις.

 

  • Το δεύτερο κύκλο της σειράς διεκδίκησε ο ΑΝΤ1 όμως ο Καπουτζίδης αποφάσισε να βάλει οριστική τελεία. Στη συνέχεια πήγε για λίγο στο STAR για να κάνει την κωμωδία «Υπηρέτης του λαού» που είδαμε στην πρωτότυπη Ουκρανική εκδοχή του με τον Ζελένσκι όμως τελικά και εκείνη η συνεργασία ναυάγησε και έτσι ήρθε η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του «The Voice».

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε για πολύ λίγο στο νέο Mega στην επαναλειτουργία του καναλιού το 2020 παίρνοντας μάλιστα τη θέση του συμβούλου Ελληνικής μυθοπλασίας.

 

  • Τον Μάϊο εκείνης της χρονιάς υπέβαλε την παραίτησή του στον τότε διευθυντή προγράμματος του καναλιού Πέτρο Μπούτο.

 

Υπήρξε και τότε η σκέψη για επιστροφή της «Εθνικής Ελλάδος» όμως δεν προχώρησε ποτέ. Ο ίδιος πλέον έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή η σειρά δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Επιμένει η γιαγιά της 9χρονης – «Ο σύζυγός μου δεν ακούμπησε την εγγονή μας»

Κερατσίνι ΤΩΡΑ – Αυτός είναι ο Παππούς που βίαζε την εγγονή του απο τα 7 της χρόνια