in ,

LOLLOL CryCry

Επιβεβαίωση – Η ατάκα του Λιάγκα για το συμβόλαιο και οι παρασκηνιακές πιέσεις

Ντόρο. Μεγάλο ντόρο προκάλεσε το χθεσινό ρεπορτάζ του nassosblog για το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα.

 

Και φρόντισε χθες ο ίδιος να ανοίξει το θέμα λέγοντας με αφορμή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως και ο ίδιος έχει λήξη συμβολαίου το καλοκαίρι και πως επίσης δεν ξέρει εάν θα παραμείνει στο «Πρωινό».

 

  • Προφανώς και είναι πολύ παλιακή η τακτική αλλά ο Λιάγκας αυτή γνωρίζει. Και μαθαίνω πως ήδη πιέζει εντός σταθμού για μια πρώτη «αναγνωριστική». Δεν θα γίνει τώρα σε καμία περίπτωση.
  • Με τον Ποφάντη ούτως ή άλλως οι σχέσεις είναι ψυχρές. Με τον Λεβέντη θα γίνει το ραντεβού αλλά πολύ αργότερα καθώς τώρα ο CEO του ΑΝΤ1 ασχολείται με σημαντικά διοικητικά και οικονομικά θέματα.

 

Και ο πρώτος απ’ όλους που θα δει μπορεί και πριν τα Χριστούγεννα θα είναι ο Αρναούτογλου. Όπως σας έγραψα και χθες οι αποφάσεις για το πρωινό θ’ αργήσουν πολύ. Πόσο μάλλον που τώρα τα πράγματα είναι δυσοίωνα όσον αφορά στην πρόβλεψη της διαφήμισης για την άλλη σεζόν.

 

Η διαφήμιση λόγω πολέμου και πληθωρισμού θα υποχωρήσει στην τηλεόραση. Και ήδη τα κανάλια κάνουν πλάνο με περικοπές μπάτζετ. Θα πέσει μεγάλο μαχαίρι και αν τελικά αποφασιστεί παραμονή Λιάγκα στο «Πρωινό» θα είναι με πολύ διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με το τώρα

Τι νομίζετε;

1.1k Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε τον – Αυτός είναι ο 55χρονος που ασελγούσε σε 13χρονα (Βίντεο)

Νέα Σμύρνη ΤΩΡΑ – Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια. Η Ελευθερία και η Κατερίνα