in

Επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το μαγείρεμα σε χρησιμοποιημένο λάδι

Όσο λαχταριστές κι αν είναι οι τηγανητές πατάτες, θα πρέπει να δείξουμε προσοχή στην κατανάλωσή τους, ειδικά εάν το λάδι για το τηγάνισμα έχει ξαναχρησιμοποιηθεί.

  • Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έκτακτο – Τηλεφώνημα για βόμβα στην Αγία Παρασκευή – Πυροτεχνουργοί σπεύδουν στο σημείο

«Survivor» – Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα από το ριάλιτι