in ,

LOLLOL CryCry

Έντονος ο τρόπος ΝΑΙ… αλλά η Καινούργιου είπε αλήθειες – Ο πόλεμος πριν καθιερωθεί…

Ήταν πολύ υψηλοί οι τόνοι που χρησιμοποίησε και δεν χρειαζόταν…. Ενδεχομένως η Κατερίνα Καινούργιου όπως όλοι μας στη μάχη της τηλεθέασης, των κλικ, των περισσότερων φύλλων την χρυσή εποχή των εφημερίδων και των περιοδικών να έχουμε κάνει λάθη, υπερβολές, να έχουμε χειριστεί όχι με τον σωστό τρόπο κάποια θέματα.

 

  • Όμως η Καινούργιου είπε πράγματα πως όλοι λίγο – πολύ θυμόμαστε στην πιάτσα. Πάντα το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά και αργότερα όταν χώρισαν οι δρόμοι τους έριχνε όταν τα πράγματα δεν τους πήγαιναν καλά το φταίξιμο στους άλλους. Στα πάνελ, στους αρχισυντάκτες, στις ομάδες, στις σκαλέτες ακόμη και για «εσωτερικό πόλεμο» που τους έκαναν κατά καιρούς τα κανάλια έχουν μιλήσει. Ποτέ ευθέως.

 

Πάντα με διαρροές, παπαγαλάκια και αυλικούς. Και έχουν βάλει τρικλοποδιές σε πολύ κόσμο… Έχουν ζητήσει απομακρύνσεις… Έχουν βάλει άλλους «μπροστινούς» από τα πάνελ να πουν και να υποστηρίξουν θέματα που δεν ήθελαν οι ίδιοι να χρεωθούν…

  • Η Καινούργιου και όταν το ζευγάρι ήταν ή νόμιζε ότι ήταν παντοδύναμο δέχθηκε πόλεμο: Να μην πηγαίνουν καλεσμένοι σε αυτήν, να μην της κάνουν δηλώσεις στην εκπομπή της, να μην την προωθούν φιλικά τους sites και περιοδικά…

 

Αρέσει δεν αρέσει ως τηλεοπτική οντότητα η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι τηλεοπτικά αυτοδημιούργητη. Έκανε μια εκπομπή με χαμηλή τηλεθέαση στο Epsilon και μετά από πολλές προσπάθειες, με το Μάλλη στο πλευρό της και μετά με τον Κοκλώνη ήρθε η επιτυχία. Πραγματικά δεν της χαρίστηκε τίποτα.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έξαλλος ο Γεωργιάδης – “Επιχειρούν με χυδαιότητα να…”

«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» του αδελφού της Νικολαΐδου – «Ξεκουράσου μαχήτριά μου»