in

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος. Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη για το φουλ ερωτευμένο ζευγάρι

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν. Μάλιστα, το ζευγάρι πριν μερικές ημέρες απόλαυσε μία ρομαντική απόδραση στη Ρώμη, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, κάμερες και φωτογράφους.

Οι φήμες πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Απρίλιο, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της αγαπημένης ερμηνεύτριας από τον Σπύρο Δημητρίου. Η Ελεωνόρα και ο νέος της σύντροφος, για αρκετό καιρό απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και τις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, η πρώτη επίσημη κοινή δημόσια εμφάνισή τους έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη συναυλία που έδωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο. Ωστόσο και πάλι, ακόμη και μετά από αυτή την εμφάνιση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος έδειχναν να έρχονται σε αμηχανία όταν κάποιος τους ρωτούσε για τη σχέση τους.

«Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να «φωνάζω» την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου» είχε πει ο Νίκος Συρίγος σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Οκτώβριο στο περιοδικό ΟΚ!, και αυτή ήταν η πρώτη φορά που παραδέχτηκε τη σχέση του με την ερμηνεύτρια.

Από την άλλη, η πρώτη φορά που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, ήταν στα μέσα Νοεμβρίου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Μια μέρα μετά, το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ενώ η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που πλέον δεν κρύβει τον έρωτά της, μίλησε γι’ αυτή την πολύ όμορφη αλλαγή στην προσωπική της ζωή και στην εκπομπή «Τhe 2Night Show», δηλώνοντας ευτυχισμένη.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί μέσα από αυτό βιοπορίζομαι και υπάρχω. Οπότε αν έπρεπε να επιλέξω θα έβαζα πάνω απ’ όλα τον έρωτα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο, που συνεχώς αλλάζει. Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω…

 

Έχουν γίνει πολύ περισσότερα από αυτά που ονειρεύτηκα. Η ζωή μου έχει φερθεί πιο απλόχερα απ’ ό,τι εγώ ονειρευόμουν. Έχω να νιώσω τέτοια χαρά από παιδάκι. Πάντα ήμουν άνετη να μιλάω για τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώνω με την έκθεση του εαυτού μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Μάγισσα – Νεκρός πρωταγωνιστής με τον χειρότερο τρόπο….

Χριστούγεννα 2023 – Ο Αστερόκοσμος ανοίγει τις πύλες του από τις 9 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ