in ,

LOLLOL

Εκνευρίστηκε στον «αέρα» ο δήμαρχος Λάρισας – «Πάντα μου λέτε ότι δεν ξέρετε, σας παρακαλώ πολύ»

Σε ζωντανή σύνδεση στο OPEN και στην εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μίνα Καραμήτρου, βγήκε ο δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης.

Ωστόσο, η συζήτηση ανάμεσα στους δύο σε κάποια σημεία δεν κύλησε σε χαμηλούς τόνους με τον δήμαρχο να δείχνει τον εκνευρισμό του για ορισμένες ερωτήσεις που του τέθηκαν σε σχέση με τη διαχείριση των αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο διάλογος:

Μ.Κ.: Οι δήμαρχοι στα forum αποφασίζετε και προτείνετε; Συγγνώμη ρωτώ γιατί δεν γνωρίζω. Πήγατε σε κάποιο επίσημο φορέα, στο κράτος να πείτε εδώ θα πλημμυρίσουν οι άνθρωποί μου; Πρέπει να κάνουμε έναν φορέα διαχείρισης. Πάει από στόμα σε στόμα; Συγγνώμη ρωτώ για τα της τοπικής αυτοδιοίκησης, επειδή δεν τα γνωρίζω καλά.

Α.Κ..: Τώρα τι περιμένετε να σας πω; Έχει την ευθύνη ο τάδε υπουργός ή η τάδε κυβέρνηση; Αν δεν τα γωρίζετε, να σας πω το εξής. Υπάρχει μία πυραμίδα πολιτικής προστασίας, ξεκινά από το υπουργείο και φτάνει στην πολιτική προστασία της περιφέρειας και της Λάρισας. Αυτή η διοικητική πυραμίδα κάνεις συσκέψεις για ζητήματα. Το αν αυτά που συζητούνται γίνονται πράξη, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κι όχι του δήμαρχου της Λάρισας.

Μ.Κ.: Πολύ ωραία τα λέτε, αλλά η δική σας πόλη πλημμύρισε κι οι δικοί σας πολίτες έχουν ξεσπιτωθεί.

Α.Κ.: Τότε να πούμε ότι δεν έχει πρόβλημα η κυβέρνηση κι οποιοσδήποτε άλλος φορέας και έχει πρόβλημα ο δήμος. Το ζήτησα ως ευγενής δήμαρχος. Αν εσείς νομίζετε ότι επιτακτικότητα είναι ότι χτυπώ το χέρι στο τραπέζι και βρίζω, όχι δεν έγινε.

Μ.Κ.: Δεν ξέρω, ρωτώ πως γίνεται.

Α.Κ.: Πάντα μου λέτε ότι δεν ξέρετε αλλά το δια ταύτα που βάζετε, είναι ότι ο δήμος έχει την ευθύνη. Ε, σας παρακαλώ πολύ. Υπάρχει πολιτεία, περιφέρεια. Πάλι δεν ξέρετε;

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τόνια Σωτηροπούλου – «Έχω κάνει strip poker»

Ανατριχιάζει μαρτυρία συγγενών αγνοούμενου – «Σκάβουμε με τα χέρια μας να τον βρούμε»