in

OMGOMG

Εφιάλτης για 41χρονη στη Μαγνησία – «Με ακολουθούσε παντού, στον δρόμο, στο σπίτι, στην εργασία…»

Έναν εφιάλτη βίωνε 41χρονη στην Μαγνησία. Ο 54χρονος πρώην σύντροφός της την… καταδίωκε συνεχώς, ενώ έμπαινε κρυφά στο σπίτι της για να τραβήξει φωτογραφίες. Την ακολουθούσε παντού καθώς δεν δεχόταν τον χωρισμό τους.

Η 41χρονη αναγκάστηκε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία για κλοπή και απειλή και το Αυτόφωρο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
  • Στις 14 Ιουλίου μπήκε στο σπίτι της όσο εκείνη έλειπε, της αφαίρεσε το κλειδί του αυτοκινήτου και ρούχα εργασίας της, ενώ έβγαζε φωτογραφίες το σπίτι σύμφωνα με την ίδια.

Όπως τόνισε η 41χρονη στο δικαστήριο «με ακολουθούσε παντού, στον δρόμο, στα κοινωνικά δίκτυα , στο σπίτι, στην εργασία, έμπαινε με τη μηχανή του μπροστά στο αυτοκίνητό μου και μου έκοβε τον δρόμο . Αν δεν του μιλούσα, δεν με άφηνε να φύγω και με έβριζε χυδαία»

Ο πρώην σύντροφος της ωστόσο, τα αρνήθηκε όλαΚαταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή και δεν πρέπει να την πλησιάζει στα 100 μέτρα και να έχει επικοινωνία μαζί της ούτε δια ζώσης ούτε εξ αποστάσεως.

Ο εισαγγελέας πρότεινε έκτιση μέρους ποινής για διάστημα είκοσι ημερών καθώς η παρουσία του αποτελεί κίνδυνο για την 41χρονη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάτρα – H 14χρονη Χριστίνα χαρίζει ζωή με τον θάνατό της. Από τα ξημερώματα η λήψη οργάνων

Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε άθλιο που έδεσε το σκύλο του στο αγροτικό και τον έσερνε