in

AngryAngry OMGOMG

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία- Στο σκαμνί η χήρα και ο εραστής της…

Ξυπνούν μνήμες από την δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στα Πιλαλήματα Σητείας.

  • Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, θα καθίσει η 42χρονη χήρα του γιατρού και ο 41χρονος πρώην εραστής της προκειμένου να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο είχαν καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο σε ποινές ισόβιας κάθειρξης, ο μεν 38χρονος αστυνομικός για ανθρωποκτονία και η δε σύζυγος του γιατρού για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά.

  • Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν 9 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου του 2017 όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή ώστε να εξετάσει τους ασθενείς του.

  • Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά ο 37χρονος τότε (αστυνομικός στο επάγγελμα) τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του αυτοκινήτου. Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το ΙΧ φωνάζοντας βοήθεια με τον δράστη να τον πυροβολεί τέσσερις – τουλάχιστον – φορές.

Η μία σφαίρα βρήκε τον γιατρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιπες τρεις στην πλάτη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δική για τη δολοφονία Άλκη- «Τα ισόβια να είναι ισόβια για όλη τους τη ζωή»

“Σασμός” – Η συγκλονιστική ερμηνεία της Πρωτόπαπα “λύγισε” το Twitter